Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-11-2009, 01:00 AM   #66 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Rüyalarımıza Uyanıyoruz

Alıntı:
ozardage Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hiç bağlantı kuramıyorum hayatımla

Ah bu söz beni bitirdi :)

Aslında hayatımızla devamlı bağlantı içindeyiz, bunu anlamak çok kolay. Nefes alıyorsanız eğer bağlantıdasınız demektir. Şöyle bir şeyin olduğu artık herkes tarafından biliniyor ve dile getiriliyor: Biz insanoğlu hayatını zorlaştırmak için zor şeylerin peşinden koşuyoruz. Aslında çoooooook büyüüüüük dediğimiz problemlerimizin ya da sorun diye adlandırdığımız olayların o kadar basit çözümleri vardır ki, odaklandığımızda şaşırıp kalıyoruz.

Kitaplar okuyoruz yardımcı olur diyerek, oluyor mu size bağlı.
Teknik peşinde koşuyoruz devamlı, buluyoruz da faydası oluyor mu size bağlı.
Anlatıyoruz, dinlenmek istiyoruz, yol gösterilsin istiyoruz yardımı oluyor mu size bağlı.

Bizler aşamadığımız şeyleri aşmak istemediğimiz için aşamıyoruz- acı evet ama gerçek.

Hayatlarımızla bile bağlantıyı koparabiliyoruz, kendimize yabancılaşabiliyoruz, birinin bize bizi anlatmasından korkuyoruz. Ya kabul etmek istemediğimiz bir gerçeği yüzümüze söyleyiverirse. Dünyalar başımıza yıkılır.

Hayatınızla bağlantıdasınız, bunu fark etmek için sadece farkında olmak yeterli, rüyalarınız size birşey anlatmaya çalışıyor bunu anlamak için doğru gözlerle bakmayı öğrenmek yeterli.

Öğrendiklerimizi uygulamadıktan sonra ne anlamı kalır tonlarca para yatırılmış kitapların, saatlerce anlatılmış hikayelerin.

Hayatımla bağlantı kuramıyorum demişsiniz, bu ne kadar büyük bir söz bir insan için. Ne zaman koptu bağlantınız hayatla? Hangi olaydan sonra yabancılaştınız kendinize? Aynada baktığınız yüz size mi ait?

Ben rüyalarımı kendimi tanımaya başladığım zaman doğru yorumlamaya başladım, hangi kitap bana kendimi tanıtabildi-hiçbiri. Onlar yol göstericidir evet ama işin büyüğünü yine size bırakırlar en sonunda. Hiç bir kitap, 'Belgin sen şöyle bir insansın, bu yanlışların var, bak bunu bunu yaparsan düzelir' demedi.

Sizden ricam ne olur tüm kitaplarınızı rafa kaldırın, yarım kalsınlar beklesinler bir süre. Kendinize bir mektup yazmaya başlayın, kimsiniz siz? Bu hayatta neden varsınız? Amacınız ne? Özellikleriniz, sizi siz yapan şeyler ne? İnsanoğlu et ve kemik neticede ama bizi bir ölüden ayıran tek fark ruhumuz, ruhunuzu tanıyor musunuz? Rüyalarınızla size yaklaşmaya, kendini tanıtmaya çalışan ruhunuzu okuyacağınız bir kaç satır değil, yine siz anlatırsınız kendinize.

Hayatla bağlantı kurmak için ona güvenmek gerek, hayatına güvenen kişi kendine de güvenen kişidir, kendini tanıyan bilen kişidir. Kendinizi tanıtın kendinize. Yaşadığınız hayat işte o zaman sizin hayatınız olur.

Sevgiyle..

Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla