Ynt: Burçlar Hakkında... Evet yengeç karşıtlıkların burcu ve bu dışarıdan dengesiz bir profil çizmesine neden oluyor =D
Dediğin doğru mesela benim yükselenim de yengeç ve yengecin özellikleri tavan yapmış durumda,bazen keşke burcum koç yükselenim aslan olsa dedirtiyor olaylar ama yine de memnunum ben .. =)
Senin için de mesela güneş burcunun su ,yükseleninin ateş grubundan olması zaman zaman çelişkiye düşürebilse de özelliklerinden faydanlamayı bilirsen aslında dengeleyici de olabilir..Ama astrologlar genelde yükselenimizin etkisinde kaldığımızı söylerler çünkü zor olan ana burcumuzu yaşamak(mış). =) Bununla ilgili güvendiğim bir astroloğun düşüncesini paylaşmak istiyorum,herkes için daha da aydınlatıcı olur : "Hem yükseleniniz hem de güneş burcunuz ve hatta haritanızdaki tüm gezegensel oluşumlar etki eder.Bunu öncelikle bilmelisiniz.Ama Yükselen burç... Kişinin doğuştan en kolay gösterdiği özellikleridir. Yani yükselen burcunuzun özelliklerini otomatik olarak sergilersiniz.. Zor olan, ana burcunuzun özelliklerini öğrenmektir.. Dünyaya geliş amacınız güneş burcunuzu gerçekleştirmektir.."
__________________ Mucizeler olmaktadır..Doğaya aykırı olarak değil,bizim doğa hakkındaki bilgi<br />lerimize aykırı olarak.. |