Merhaba.. Öncelikle herkese merhaba diyorum. Ben bu gün üye oldum.Sitenizi tesadüfen buldum ve ilgimi çekti.Bende nasıl değişiklikler yaratıcak bilmiyorum ama burada paylaşmanın bile bana iyi geleceğini biliyorum.En azından beni anlayan birilerinin olduğunu görmek bile iyi hissettiricektir bana kendimi.Benim burada anlatabileceğim bir hikayem yok. Rahatsızlığımı bende yeni öğrendim hakkında çok bilgiye sahip değilim.Ama iyi olmadığımı biliyorum.Aynı anda 100 şeyi düşünebiliyor, sonra düşüncelerimi birbirine sokup sorunları karıştırabiliyorum. ve ortaya daha büyük sorunlar çıkarabiliyorum.Beynim sürekli bir şeylerle meşgul olduğundan işimle ilgilenemiyorum. Durup dururken neşelenip durup dururken ağlayabiliyorum.Ve bedenimin bu gel gitler arasında bocaladığını hissediyorum.Panik Atak teşhisinden sonra aldığım o ağır ilaçların etkisiyle ezilen bedenimi kurtarmaya çalışan zihnim beni daha çok yoruyor.Umarım sayenizde biraz daha hafifleyip paylaşmanın huzuruyla gerçek hayata biraz daha tutunabilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum. Gelişmeleri sizlerle paylaşmaktan zevk duyacağım.. |