Cevap: yine yeniden merhaba....... çok sıkıldım..çok bunaldım..hayatımd ahep bır eksık tamamlayamıorum bı turlu..sankı koparıldı hayatımdan o eksık gecen bı bucuk sene once...mutluluğum herşeyıyle gıttı onunla.olmuo...hanı dıolar ya kelebege bak mutlu ol die...hayatta kalman bı mucıze dıe.evet doru ama mutlu deılım işte...ne kadar pollynanacılık oynasamda olmuo ya olmuo..eksığım ve bı turlu tamamlayamıorum kendımiihıc bı şekılde..olmuo...bıktım artık..allahım gucune gıtmesın ama ole.cok mutusuzmm...hıc bı şey ıstedığım gıbı olmuo hatta tam tersı oluo..cok şukur yınede ama sağlıklıyım aılem başımda...--tabı ne kadar aıle denılebılırse----ne dıyeyım ki.....cok sıkıldım.allahım cok...yardım edermısın bana_bılıorum bana kızıosun neden sabretmıosun dıe..benı dneıosun bılıorum ama allahım olmuo işte..o kadar yanlızım ve bıkkınım ki..elımı attığpım herşeyı kurutuorum o kadar becerıksızım ki..olmuo....kımse yı mutlu edemıorum ve mutlu olamıorum....o kadar yavan ki..herşey..ağlayamıorum.....sanırım o kadar taşaştı kalbım...of.....................allahım banada elını uzatırmısın artık lutfen..................... |