Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-11-2009, 10:43 PM   #5 (permalink)
yüsra
Üsteğmen

Tesekkür: 511
216 Mesajinıza toplam 1,270 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yüsra has a spectacular aura aboutyüsra has a spectacular aura aboutyüsra has a spectacular aura about
Standart Cevap: BLUEGİRL'İN GÜNLÜĞÜ

merhaba değişim denilen şey nedir? bir şey bitmeden bir diğeri başlarmı.kendimizi garantiye almak bize ne zaman öğretildi.ve değişim bu kalıbın arkasında gerçekleşe bilirmi.?
değişimle ilgili kaygılarımdan bahsetmiştim. işimi değiştiremiyorum bırakamıyoum demiştim.yine bırakamadım...ama yeni bir işe adım attım. şimdi bu kalıp beni başarıya götürebilirmi. eğer yeninin iyi olacağına inanırsam( ki yarım yamalak yapılan bir şey ne kadar iyi olabilir bilmiyorum )o zaman bırakacağım diye kendimi telkin ediyorum.
ama bir yerden başlamak güzeldi.hem artık güneşinde yalancıktan ısıttığını düşünmüyorum da..ankara yalancı bir güneşli gün geçirmedi sahiden ılık günler geçiriyor.aylardan ne olursa olsun her ne kadar biz tedbiri takvime bakıp elden bırakmasakta ılık günler geçiriyoruz.
şimdi olanın keyfini çıkarma vakti..
iki nokta çalışması yapmayı başardım.görüşmeye gittiğim yerlerin kapısının önünde durup oradan ilk işimin geleceğini düşledim.istedim sipariş verdim.ve iyi haber gerçekten oradan geldi ...ilk sipariş..
bunu siz yeni dostlarımında tavsiyesine uyarak kimseye anlatmadım.şimdi doğru isteme denemeleri yapmaya devam edeceğim.istemeyi unutmuşum bunu anladım ve bundan utanıyorum.oysaki İnancımın gereğininde istemek ve koşulsuz verileceğine inanmak olduğunu biliyorum.

herkese herşey için teşkkür ederim özellikle siz teşekkür edenlere..
yüsra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla