Cevap: HER GÜNE BİR SORU - Çöldeki dört adam Ben de sizin nezdinizde Halil Bey'e teşekkür ediyorum, ama :) en büyük teşekkür size Mert Bey :)
Yavaş yavaş özümseyerek okumaya çalıştım. O timsahlar (korkularım) ve o seslerle o kadar özdeşleşmiştim ki bir aralar neyi, ne için, ne zaman yaptığımı bilemez duruma gelmiştim.
O melek beni de ziyaret etti, en çok da uykularımda. Umutsuzluğa düştüğüm anlarda imdat çağrılarımı duyuyor hala. Aslolan o meleğin bizden başkası olmadığını anlamak sanırım. Her şeyi bilen yanımızın bir yansıması olduğunu anlayabilmek.
Ego çalışmaları yapmaya başladığım ilk zamanlarda (2 ay öncesi :) ) o nefessiz kalma durumlarını ben de yaşadım. Aman Allahım diyerek pişman oldum hatta bazı gerçeklerle yüzleştiğim zaman. Çok ince bir çizgi bu, adım atıp o çölün aslında bir cennet olduğunu görebilmek çok kolay/zor ama oraya geri dönmek daha da kolay.
Sizin gibi ışık neferleri sayesinde karanlık kaldırımlar aydınlanıyor ve inanın o yıldızlar çok güzel görünüyor.
Sevgiler..
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |