Alıntı:
yüsra Nickli Üyeden Alıntı
verdiğin bilgi için teşekkürler
genç kıbrısta neymiş sadece kıbrısa özel bir kanalda kısıtlı insanlarlamı buluşmayı seçti ..anlatmak kolay değildir arkadaşlar..bir şeyin kelimelere dökülmesi somutlaşması anlamına gelir ki bu soyut birşey için zordur.doğru uygulayan her insan anlatamaya bilir.ama özünü anlamış her insan uygulayabilir.çevremizi o kadar negatif yaklaşımlarla sarmalamışlarki herkesten herşeyden şüphe eder olduk.peki inandırmak kolaymı insanları düşünce gücüne ..ben inanmaya niyeti olmayanlarla hiç uğraşmadım kimseyi inandırmaya çalışmadım.ama neyle uğraştığımı merak edip soranlara söylediğimde alay konusu oluyorum.
şimdi anlatmak kolay tabirinizi bir daha düşünün ve hiç bilmeyen birine düşünce gücünden bir bahsedin bakalım aldığınız tepkileri merakla bekliyorum..
anlatmak kolay diyen arkadaşlar hepinize selamlar:) |
rica ederim... birincisi benim spritüelizm ile ne kadar yoğunlukta ilgilendiğimi ve yaşadığımı bilmiyorsunuz yani yazdıklarınızı üstüme almıyorum... çünkü yazdıklarım dedikleriniz ile alakalı değildir...
spritüellik çok ciddi bir şeydir... bu ciddiyetin sebebi ise ilgilendiğiniz alanın farklı gerçekliklere açılmasıdır... en ufak bir hatada çok ciddi sorunlara yol açabilmesi de ayrı bir özelliğidir bu yolun... siz sadece düşüncede çalışıyorsunuz fakat enerji ile çalışmaya geçerseniz bildiklerinizin tümünün aslında çok farklı olduğunu göreceksiniz... bunu yaşamadan anlatmak zordur...
yazdığıma gelirsek, bu sadece şanal bey için değil benim sizin ve herkes içinde geçerlidir... bu gerçeklikte belirli bir düzeyde ilgilendiğiniz zaman elde ettiğiniz gücü ego olarak yansıttığınız ve yaşadığınız zaman karma yasası bize bu yönde yanıt verir... bu durumları konumuza uyarlarsak şanal bey egosuyla hareket etti ve sonucunda da programı kaldırıldı tabii ki de fiziksel sebebi bu değil ama eğer bakarsanız temeldeki sebebi budur...
ayrıca size bir öneri spritüelizm ile ilgilendiğinizi bilinci düşük kişiler ile paylaşmamanız sizin yararınızadır...