Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-11-2009, 08:44 PM   #18 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: HAYATA EVET !!!

Alıntı:
OzynS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
rica ederim... birincisi benim spritüelizm ile ne kadar yoğunlukta ilgilendiğimi ve yaşadığımı bilmiyorsunuz yani yazdıklarınızı üstüme almıyorum... çünkü yazdıklarım dedikleriniz ile alakalı değildir...

spritüellik çok ciddi bir şeydir... bu ciddiyetin sebebi ise ilgilendiğiniz alanın farklı gerçekliklere açılmasıdır... en ufak bir hatada çok ciddi sorunlara yol açabilmesi de ayrı bir özelliğidir bu yolun... siz sadece düşüncede çalışıyorsunuz fakat enerji ile çalışmaya geçerseniz bildiklerinizin tümünün aslında çok farklı olduğunu göreceksiniz... bunu yaşamadan anlatmak zordur...

yazdığıma gelirsek, bu sadece şanal bey için değil benim sizin ve herkes içinde geçerlidir... bu gerçeklikte belirli bir düzeyde ilgilendiğiniz zaman elde ettiğiniz gücü ego olarak yansıttığınız ve yaşadığınız zaman karma yasası bize bu yönde yanıt verir... bu durumları konumuza uyarlarsak şanal bey egosuyla hareket etti ve sonucunda da programı kaldırıldı tabii ki de fiziksel sebebi bu değil ama eğer bakarsanız temeldeki sebebi budur...

ayrıca size bir öneri spritüelizm ile ilgilendiğinizi bilinci düşük kişiler ile paylaşmamanız sizin yararınızadır...

söylediklerinize hemen hemen katılıyorum fakat 'bilinci düşük' kelimesi yerine 'belirli bir farkındalığa henüz ulaşmamış' tabiri daha doğru ve yerinde olacaktır sanırım bu konuyla ilgili olarak. sonuç itibariyle bu alanda bilgi sahibi olmayan kişilere de en azından kelimelerimizle saygı duyduğumuzu göstermiş oluruz.
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla