Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-11-2009, 09:12 PM   #20 (permalink)
OzynS
Teğmen

Tesekkür: 33
64 Mesajinıza toplam 415 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
OzynS is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: HAYATA EVET !!!

Alıntı:
redflowers Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
söylediklerinize hemen hemen katılıyorum fakat 'bilinci düşük' kelimesi yerine 'belirli bir farkındalığa henüz ulaşmamış' tabiri daha doğru ve yerinde olacaktır sanırım bu konuyla ilgili olarak. sonuç itibariyle bu alanda bilgi sahibi olmayan kişilere de en azından kelimelerimizle saygı duyduğumuzu göstermiş oluruz.
benim aldığım yanıta göre açıkçası bu kelime bulunmaktadır... hiç bir bilgide kelime değişimi yapmadığım için bu konuda da aynı mesafede bulunmaktayım... yine de yazdıklarımın doğru anlaşılması adına yazınıza okuyanlar adına teşekkürler... :)

Alıntı:
yüsra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bir insanın egosunun güçlü olması yanlışmı..egosu güçlü insanlar cezalandırılırmı hayat tarafından..ben şımardıda elinden alındı gibi algılamak istemiyorum.hayat şımaranların elinden alırmı severek yaptıkları şeyleri merak ediyorum. eğer öyleyse kendimizi şımartmamak için uğraşalım.:)
sizi ve kaygınızı anlıyorum.gerçekten yanlış anlamalar insanları zor duruma düşürebilir.insanlara anlatma gibi bir kaygısı olanlar bunu eminim son seviyede yaşıyorlardır.şimdi ben sadece kendime öğretme yolundayım.hayatın bana öğretmesi yolundayım.
enerjii..ben düşüncenin enerjiyi çalıştırdığını sanıyorum yanlış biliyor ve ukalalık ediyorsam bağışlayın..

ayrıca uyarınız için teşekkürler..
her insanın egosu vardır fakat ego çok güçlü bir duygusal konumlandırma yaptığı zaman tehlikeli olur... ayrıca ego ile şımarıklık arasında fark vardır... mesela ben zaman zaman annemin yanında şımarırım... bunda bir ego yoktur bunda sevildiğim bir kişinin yanında olmanın verdiği bir duygu vardır... buradaki duruma bakarsak eğer şanal beyin güç ve üstünlük egosu negatif anlamda büyümüştür... sonucunda da böyle bir durum ile karşı karşıya kalmıştır... yani şımarmak ile en ufak bir ilgisi yoktur... ben kaygı içinde değilim sadece neden ego tehlikelidiri açıklamak üzere bunları anlattım... her şey enerjidir... her şey enerji ile çalışır... fakat çalışma alanı olarak henüz düşünce aşamasında olduğunu yazmışsınız... ben de çalışmanıza devam ederseniz enerji aşamasına geçtiğinizde (gerçi her aşamada bu mevcuttur) farkındalık noktanız arttığında ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız... üzgünüm ki internette bu kadar bilgi verebiliyorum yoksa paylaşacak çok fazla şey var... kitabım çıktığında size tavsiye ederim bir çok sorunuza yanıt bulabilirsiniz...
OzynS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla