Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-11-2009, 08:16 AM   #18 (permalink)
ELPARANOID
Teğmen

Tesekkür: 146
188 Mesajinıza toplam 669 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really nice
Standart Cevap: matrix'e hükmedin

Alıntı:
yüsra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
istemeyi unutuyoruz da o yüzden Allah bize vermiyor. isteyin vereyim diyor.bir yandan isterken diğer yandan bilinç altımızdan bize vermemesi için bir güçlede ittiğimiz zaman vermiyor ...

Bu yazilana tamamen katiliyorum. Guzel bir yorum. Bilincin direncini kirmak icin de telkinler yeter. Yani bence subliminal telkinler ve dua the secrette olan bilgilerden daha gercekci ve inancima uygun. Ve ayni zamanda Allah istediklerimizi bizim icin hayirli olmayacaksa da vermeye bilir. Yani o paralarin sonucu insanin hayati kararacaksa vermemesi daha iyi degil mi?

Ben sahsen boyle dusunuyorum. The Secrette yazilanlara inanmak insani dinden cikarir mi? Yani bu Allaha ortak kosmak mi? Iste bence bir cok insani bu noktada tereddut icine salan da bu. Tabii the secrette cok gulunc seyler de var o ayri. Yerden tas aldim bana ugur getirdi. Hatta magarada yasayan insanlar bile buna gulup gecerdi bence.

Quantum fizigin ilmi boyutu anlaya bildigim kadariyla maddenin en kucuk zerresinin enerji oldugudur.
ELPARANOID isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla