Alıntı:
gurkanbursa1985 Nickli Üyeden Alıntı
ilk defa sitenize girdim. sitenizde birkaç yorum okudum. etkilendim.. benim askerlikle ilgili stres ve heyacanım var. 4 yıllık mezunum. kısa dönem askerlik yapacağım.. ama elimde olmayan bir sebep beni korkuya yöneltiyor. askere gideceğim orada komutanlarım nasıl davranacak, arkadaşlarımla uyumum nasıl olacak , nelerle karşılaşacağım bu tür düşüncelerden, korkudan, stresten kendimi alıkoyamıyorum.. aklıma getirdikçe kalp atışlarım hızlanır, göğsüme hafif ağrı giriyor. sabahları kalktığımda mide bulantısı ve kusma oluyor.. gastiritte var.. her sabah olmuyor.. stresli olduğum bir zaman oluyor bunlar.. derin derin nefes almalar sanki kalbim duracak gibi oluyor.. psikiyatri doktaruna gittim. geçen hafta validol diye ilaç verdi.. onu kullanmamaya çalışıyorum. kendim yenmeye çalışıyorum ama.. içimde hala o korku stres gitmiyor.. göğsüm sıkıştığı anda onu kullanıyorum.. sonra geçiyor.. ama sitenizi ilk gördüğümde telkinlerle düzeleceğine inanıyorum.. lütfen yardımcı olun bana.. bu stresi, korkuyu atmam lazım... saygılarımla.. |
mrb kardesim:))
benim öyle endiselerim olmadi hatta gönüllü gittim daha zamanim olmasina
ragmen dilekce yazarak.
demekki düsüncelerle kendini bu durumlara sokmussun
ne olabilir sence en kötü gerci bisi olacagi yokta
olacagini düsünelim.kaldiki bir senmisin askerlik yapacak olan?
cok güzel anilarin olucak esine dostuna bizlere anlatacagin kiymetini bil