12-11-2009, 07:51 PM
|
#29 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 1,567
183 Mesajinıza toplam 930 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: EŞ RUHLAR Alıntı: mu@z Nickli Üyeden Alıntı
benim bir sevgilim var,henüz tanışmadığım..... | Alıntı: mu@z Nickli Üyeden Alıntı
eş ruhunu bulamayanlardanım!bu saatten sonrada bulabileceğimi düşünmüyorum!zira sorunlu bir zamanın sorunlu insanları oluverdik!aileme evlenme konusunda benden ümidi kesin diyorum çünkü istikbal pek parlak görünmüyor.benden adam olmaz!!! | bende senin gibi karamsar düşünüyordum önceden,telkinleri dinlemeye başladıktan sonra olumlu düşünmeye çalıştım sürekli,hayatımda istediğim gibi birisi yoktu,ama ben bir an önce gelmesi için dua ediyordum,o kişinin özelliklerinide belirlemiştim kafamda,soranlara geliyor yolda az kaldı diyordum sürekli olarak az kaldı geliyor yolda çok sık tekrarladım bunu veeee oldu şaşkınlık içerisindeyim,tanıştım onla tam belirlediğim gibi birisi ve hiç umulmadık bir şekilde tanıştık , sanki yıllardır birbirimizi tanıyor gibiyiz,başka şehirde kendisi ve cumartesi günü geliyor,gerçekten geliyorrr
__________________ "Geçmişe üzülmek, gelecekten tedirgin olmak, Allah'la arandaki perdedir. O perdeyi ateşe at ki ardından Allah görünsün."(Mevlana) |
| |