Cevap: BLUEGİRL'İN GÜNLÜĞÜ merhaba dün doğum günümdü..seneleerr önce dünyaya geldiğim o günü düşündüm.şimdi kitaplardan okuduğum kadarıyl gergin günler..herkesin aklı yakınlarında ama sessiz günler bastırılmış çıtı çıkmayan gençlik..kasım 1982
acaba kişiliğimi etkilemişmidir diye düşündüm.anne karnındayken farkındalıkların en üst seviyedeyse eğer .herşeyi saf yalın anladıysam hissettiysem bu şuan bana nasıl yansıyordur acaba..burcumun ne olduğunu sordukalrında ilk aklıma bunlar geldi dün.
mutlu yıllar bana ..huzurlu yıllar..açık yıllar ..
ne kimseden ne kendimden bir hediye almadım. sanki bu yaşımı kutlamayı erteledim.sanki önümde çok güzel günler var o günlere bıraktım kutlamayı..ben bırakınca herkes bıraktı.ve ben anladımki ben kendimi ertelersem herkes beni erteler..
kendimi yarına erteliyorum.yarın güzel olacak diye uyanacağım.geçen hafta bugün güzel olacak diye uyandım ve tam istediğim gibi oldu.bu iki nokta çalışması mı acaba.buan güzel olacak diyemiyorum da neden yarın güzel olacak diyorum.neyseki yarın olunca yine yarın demiyorum.:) |