Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-11-2009, 09:01 PM   #32 (permalink)
OzynS
Teğmen

Tesekkür: 33
64 Mesajinıza toplam 415 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
OzynS is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: HAYATA EVET !!!

Alıntı:
yüsra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
işte şu kitap takıntısı bahsedilen gizemli halinizle oluştu.sonra ,kitapta ,başka zman, bu yollardan geçince ,gibi tabirler kitabınızla ilgili 'hep bahsediyorsunuz' dememe sebep oldu.ben kafamdan uydurmamışım .bunu söylemesenizde kelimelerin altında onu kast ettiğinizi hissetmişim.
ha bu yanlışmı o tartışılır.biz anlamaya hazır olabilirizde sen anlatmaya hazır değilsindir..yada sen anlatmaya hazır olmadığın için biz henüz dinlemeye hazırlanamışızdır.işte dünyanın bir kuralıda bu .hazırlıklar plan varsa başlar.bize anlatmak istediğin,paylaşmaya sabırsızlandığn bilgilere hazır olmamız için senin sunumunu hazırlamn gerekir.bu bizim anlama eksikliğimizden değil senin hazır olmamandan kaynaklanır.belki senin engin dünyan için basit bir örnek olacak ama bilgisayar bulunmadan önce internetin hayali kurulmuşmuydu sence..

bulamadığın herşeyin arayışını bırakmaman dileğinle..
yüsra yine formundasın :) şu kitap dediğinizi açıklamakta fayda var... kitap nedir? bir araç, bilgi aracıdır... bu bilgi kavramında dereceler vardır... herkes her bilgiyi almaktan öte anlayabileceği güçte ve titreşimde değildir...

bunu ilk başta kabullenmekte kolay değildir doğal olarak... çünkü her zaman geriye bakarız ve ben ne çok şey öğrendim deriz değil mi? (bunu ben bile ilk başlarda derim) daha sonralar ile öğrenmeye alışırsınız ve önünze dönersiniz o zaman da öğrenecek ne çok şey var deriz... işte benim bahsettiğim bilgileri anlamak ve uygulamak için belirli bir düzeye gelmek gerekiyor... bu bilgileri sahiplenmiyorum veya bunlar benden çıktı demiyorum demeyede hakkım yok... çünkü tüm bilgiler Öz'den Öz'e gelir... bilgi ulaşması gereken kişiye hertürlü gelir adına kitap deyin veya başka birşey... tekrarlıyorum ki, bu bilgiler sadece frekansı uygun kişilere açılır...

ticari bir kaygım yok... eğer olsaydı burada açık açık reklam yapardım... eğer okursan ben hep devamı var ama burada veremem diyorum bunu redflowersta sordu ve gerekli yanıtıda kendilerine ilettim... sonucunda da saygı duyduğunu ifade ettiler...

ben anlatmaktanda öte şeylere hazırım ama tekrar tekrar diyorum ki bu bilgiler gizlidir... herkese verilmez, verilemez... kitap daha yazım aşamasında muhtemelen önümüzdeki yıl ortalara doğru çıkabilir... bu da bana bağlı biraz eğer doğru zaman olduğuna inanıyorsam çıkartabilirim veya bazı bölümlerin olmaması gerektiğini düşünüyorsam o bölümleri çıkartabilirim yani diyorum ya her an herşey değişiyor... buna göre şekillenir olaylar...

ama ben gerçekten hazırım bunu redflowers ile paylaştım referans olarak gösterebilirim :)

ayrıca ben bir çok kişi ile çalıştım (çalıştımdan kasıt bir çok kişiye bir çok bilgi verdim)... niye bir korkum olsun ki?

Dünya'nın ve evrenin kurallarını daha farklı ve geniş olarak biliyorum... bu kuralların içinde de karşımızdaki hazır değilse diye bir durum başlıkları mevcut... secret gibi bir kitap çıktı ve dünyada patladı niye? çünkü standart kuralları anlatıyordu... ama eğer premium bilgiler içerseydi bu kadar satarmıydı? yıllardır secrettan çok çok üstün kitaplar çıktı ne kadar tanınıyor? ama secret bir temel hazırladı... bundan sonra seviye yükselecek bu yükselen seviyenin de üstündekiler yüksek titreşimli bilgileri alacaktır... sonuç olarak anlatmak istediğim budur...

yani bana yüklenmek yerine biraz mevcuta bakınız... ayrıca kitap personal çıkmayacaktır yani bu kitap 'herkesin' okuması için çıkacak ise sadece sizin hazır olmanız (ki siz daha hazır değilsiniz bunu nereden biliyorum derseniz siz "kast ettiğimi" hissedebiliyorsanız bende bir o kadar iyi olabilirim :) ) pekte bir şey fark ettirmiyor...

bu benim engin dünyam değil herkesin bağlı olduğu bir dünyadır...

bilgisayar konusuna gelirsek... bilgisayar son 20 yılda bulunan bir şey değildir... 1900lerin başında koca bir salon dolusu mekanizma ile sadece toplama işlemi yapabilen bir haldeydi... Bill Gates 70'lerde sadece bir developer idi ve her masaüstünde bir bilgisayar olacak diye başlamıştı... şu anda ise bu amaca hayale ulaşmıştır gerçi tartışılır windowsun ne kadar kaliteli olduğunu...

internette o dönemlerde bir hayaldir... aslında hayalinde ötesinde teknolojik gelişmelerin parelelinde gelişen bir durumda denilebilir... yani biraz araştırma yaparsak Bill'in internet temeli üzerinde de çalıştığını bulabiliriz... 85'lerde kullanmaya başlandığı düşünülürse o dönemde teknoloji dünyasına bakarsak zaten ciddi atılımlar bulunmaktaydı... son olarak eğer internet hayal edilmeseydi gerçekleştirilemezdi... ama bu kadar sapkınlıklara da yol açılacağını bilseydi bulunurmuydu bilemem :)
OzynS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla