Alıntı:
yüsra Nickli Üyeden Alıntı
YA BEN DE ONU DİYORUM HAYATA GEÇİRMEK İÇİN UĞRAŞAN ,(İCAT EDEN)İNTERNETİN TEMELİNİ DÜŞÜNMÜŞTÜR MUTLAKAKİ AMA İLK KULLANANLAR BİLMİYORDU.SİZ YADA BEN FARKETMEZ ŞUANKİ HALİYLE BİLİYORUZ.YARINKİ ULAŞACAĞI HALİ BİLMİYORUZ.BİLMEK İÇİN DE PAYLAŞMAK GEREKİYOR.HAZIR OLANLARIN ULAŞACAĞINI DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ BİR BİLGİ VAR ORTADA VARSAYALIMM BEN HAZIR OLSAYDIM ŞUAN ULAŞMIŞ OLURMUYDUM.
HAYATLA İLGİLİ SIKINTILARIMDAN BAHSETMİŞSİNİZ ..BEN BİR ARAYIŞ İÇİNDEYİM ..BİR GERGİNLİK HİSSETTİYSENİZ BU ONUN GERGİNLİĞİDİR.İNSANLARIN YAPTIĞI HATALARI DÜNYAYA YÜKLEDİĞİM ZAMANLARSA ÇOKTAN GEÇTİ..
EMİN OLUN SİZE YÜKLENMEK GİBİ BİR DÜŞÜNCEM YOKKEN SİZE YAZDIĞIM ŞEYLERİ TEKRAR DÖNÜP OKUDUĞUMDA GERÇEKTEN KULAK TIRMALAYICI BİRŞEYLER VAR.BENİ BU GERGİNLİĞE NE İTTİ BİLMİYORUM VE MERAK EDİYORUM.
BULAMADIĞIN ŞEYLERİN ARAYIŞINDAN VAZGEÇMEMEN DİLEĞİĞİYLE.. |
yüsra Hanım, çok bilmiş gibi gözükmek gibi olmasın ama benim asıl işim bilişimdir (IT) bu yüzden sorduğunuz soru ile ilgili daha fazla bilgi vermek gerekir ise, Internet 60'ların ve 70'lerin askeri haberleşme sistemiyle bağlantılı gelişim göstermiştir... bununda öncesine gidersek 1900'ler ve öncesine dayanan bir temeli bulunmaktadır... bu paralelel üzerinden Internet kavramına baktığımız zaman bu noktaya gelmesi son derece normaldir... devamında da nasıl gelişeceği algılanabilir... ama 60lar ve 70lerdeki gibi kimlik gizleme olanağımız bu dönemlerde mevcut değildir... işte bu yüzden yazdıklarımıza dikkat etmek zorundayız... anlatabildiğimi umuyorum...
hazır olma konusuna değinirsek... benim henüz asıl bilgileri vermedim.. onun için daha bir şeye ulaşılmış değilsiniz veya değiliz... fakat önceki yazdıklarımın frekansına uygunmuşsunuzki onları okumuşsunuz...
ben hayat ile ilgili sıkıntılarınızdan değil sizin enerjinizi düşüren ve çözmeniz gereken durumlara değinmiştim... bunlar benim hissettiklerim... emin olun ki bahsettiğim kişiler hakkındaki sorunları çözdüğünüz anda uyanış gerginliği de son bulacaktır... çünkü uyanış gerginlikle yapılmaması gereken bir şeydir... beklenti olmadan, kızgınlık olmadan sadece sevgi ile gidilmesi gereken bir yoldur... yoksa bir çok şey ters tepebilir... biz insanlar malesef bitti deriz fakat sadece üstünü örteriz işte sorunlarda burada başlar :)
Estağfurullah ben sadece yardımcı olmaya çalışıyorum ve size sadece elimden geldiğince yardımcı olmak istiyorum.. rahatsızlığınızın sebebi sanırım engelleriniz ile ilgili bir noktaya temas etmem olabilir... bu çalıştığım bir çok insanda olmuştur.. bazen farketmeden bir bakışınızla da bu duygu başlayabilir ve doğaldır... eğer rahatsızlık verdiği isem özür dilerim...
güzel dileğinizi tekrarlamanız sizin için çok hoş bir özellik... bilinçaltına yazdıklarınızla da bir çok şeyi atarsınız :)