Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-11-2009, 08:39 PM   #35 (permalink)
yüsra
Üsteğmen

Tesekkür: 511
216 Mesajinıza toplam 1,270 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yüsra has a spectacular aura aboutyüsra has a spectacular aura aboutyüsra has a spectacular aura about
Standart Cevap: HAYATA EVET !!!

öncelikle iyi niyetinize teşkkürler .bana rahatsızlık vermiyorsunuz.rahatsızlık verdiysem ben özür dilerim.
ben interneti sadece örnek verdim.bunun yerine elektirik de diyebiliriz.yapımında emeği geçen bilir bu işin nereye kadar varacağını ki bunu düşünce gücü olarak düşünürsek ,bu kanunları koyan bunun sınırını bilir .ulaşıp ulaşmaması gerekenide 'O' bilir .siz o zaman istediğiniz kadar çaba harcayın biz zaten ulaşamayız.
hayatımla ilgili isede ,bilinç altımda birşeyler kalmış olabilirmi tekrar kontrol etmem gerekecek bu uyarınız sonunda ..:)
yine döndü dolaştı söz egoya geldi işte.kırgınlıklarımız kızgınlıklarımız hep egomuzun ürünü .hep savunma mekanizmamızın bir ürünü.bana dün zarar verenlerin bir daha aynı zararı veremiyeceklerini bilmeme rağmen bilinç altım hala kimseyi affetmemiş olabilirmi dersiniz.ego atılırmı ket vurulurmu yok sayılırmı diye başlayacağım yine..
sizde kontrol altında tutmazsan zarar görürsün diyeceksiniz..
ben kalbimi ve hayatımı temizlemek için emek harcıyorum.hesaplaşma intikam gibi kimseyle bir sorunum yok.
ama insanız işte..egomuz var ..bilinç altımız ve savunma mekanizmamız var ..
tüm ruhumuzun temizlenmesi dilekleriyle..
yüsra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla