Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-11-2009, 12:07 AM   #404 (permalink)
Bilge İnan
Moderator

Bilge İnan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,425
306 Mesajinıza toplam 1,979 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud of
Standart Cevap: iki noktacınız geldiiiii....

Alıntı:
masterphidias Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet,bu işler böyledir...Madem ki hayatı kolaylaştıran ve mucizeleri günlük yaşama taşıyan birşey,üstelik bunu yapabildiklerini iddia eden bir sürü kişi de var burada,normalde olması gereken şey bu kişilerin yaşamlarını büyük bir macera şeklinde ve haz alarak yaşamaları değil midir? En basitinden bırakın hastalıkları iyileştirmeyi iki nokta yapıyorsun yol açılıyor,yapıyorsun arzun yerine geliyor,yapıyorsun canının çektiği kızla veya erkekle tanışıyorsun,yapıyorsun istediğin yemek karşına çıkıyor falan filan...eee sihirli değnek gibi birşey değil mi bu? Peki nerde bu iki noktacılar? Haydi bakalım nasıl gidiyor şu iki nokta işleri...ben birtürlü beceremedim ama sizin başardığınızı duymak bizlere cesaret verecektir.

:) Ben de dahil olmak üzere sanırım bu sitede en büyük sıkıntımız, başardığımız şeyleri yazmakta dertlerimizi ve sorularımızı yazmak kadar aktif, belki de yetenekli olmayışımız :) Çıkmazdayken kitap dolusu şey yazabiliyoruz ama başarılarımızı beyan etmeyi sevmiyoruz sanırım. Bunun en büyük gerekçelerinden bir tanesi, başarının bizim mi yoksa tesadüf eseri mi geldiğinden emin olamamak galiba. Tevazu da dizboyu olunca çok fazla konu hakkında yazan çizen olmuyor. Bu açıdan bakıldığında buraya birşeyler yazılmamış olması gerçekten başarı oranının yüksek olduğuna da bir işaret gibi algılanabilir :P

Yapılan şey her ne olursa olsun, onun gerçekleştiğinden eminseniz oluyor. Ben yaptım. İki nokta teknikleriyle değil ama kendime özgü- ki bu yöntemlerin çoğu kişiye özgüdür der deneyimlerim- bir takım çalışmalarla istediğim bir çok şeyi tezahür ettirebilmeyi başardım. Hastalıkların üzerinde de yaptığım denemelerde çoğunda başarı elde ettim. Ama dediğim gibi, bunu buraya, yaptım, ettim şeklinde yazmak çok zor. Herşeyden önce ciddi bir sorumluluk gerektiriyor. Çünkü ben nasıl yaptım, okuyanlar bilmek isteyecekler ve benim önerdiğim yöntem başkasında işe yaramayabilir ve bu da hayal kırıklığına yol açabilir. Bu sebepledir ki, ben çok fazla yazmıyorum ve tahminimce diğer arkadaşlar da öyledir.

Tamamen kişisel fikrimdir.

Sevgiyle...