Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-11-2009, 01:09 AM   #407 (permalink)
dodotanya
Teğmen

Tesekkür: 20
46 Mesajinıza toplam 193 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
dodotanya is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: iki noktacınız geldiiiii....

arkadaşlar bende 2 haftadır falan yazıları okumaya çalışıyorum bu matrixe hükmedin kitabını aldım ama sonunu getirmeden bıraktım çünkü anlamadıkça strese girdim..bu konuda kuantumla ya da çekim gücüyle alakalı bir çok kitap okudum ama bu iki noktYI kitaptan anlayarak yapmaya çalışmak zor geldi ve bende okuduklarım ve hissettiklerim doğrultusunda iki nokta uygulamasını biraz değiştirerek uyguladım umarım yanlış yönlendirmem kimseyi ama belki başkalarıda bu şekilde faydalanabilir.hem bana kalırsa burda iki nokta bulmanın amacı çekim yasasının hızını ve inandırıcılığını(kendimiz için) arttırmak...hemen örneklerime geçeyim :D istekler gerçekleştikçe heyecanımda arttı açıkçası...dün bizim karşı apartmanda düğün vardı...orkestra tutmuşlar tabi...neyse adam saz çalıp şarkı söylüyo içimden dedim ki(tek dinlediğim türküde odur hani :D) keşke musa eroğlundan telli turnamı çalsalar dedim...o sırada iki nokta geldi aklıma kendimce uyguladığım yöntemle hepsinin karışımı :Pönce sarkıyı hissettim sesini duydum adeta... sonra o sesle aramda bir ışık var o ışıkta ikimizi birbirine çekiyomuş gibi hissettim ve sonrada bıraktım düşünceyi..gözlerimi açtım ve en önemli kısım herkesinde dediği gibi UNUTTUM...arkadaşımla msn de lafa daldık 5 dk geçti geçmedi adam telli turnamı çaldı ama benim tüylerim diken diken oldu inanın...yapabileceğimi pek düşünmüyordum..açıkçası pekte umursamıyodum..diğer denemelerimdeki hatayıda anlamış oldum..oldu mu olacak mı korkusu herşeyi engelliyormuş...sonra ufak tefek denemelerim..her sabah ağzına kadar dolu gelen otobüse aynısını yapıyorum inanın her sabah boş otobüs geliyo oturarak gidiyorum...belki bazıları tesadüf der ama ben öyle olmadığını düşünüyorum çünkü yapmadığım günler tıkış pıkış gdiyorum :) olayları sınıyorum yani...en güzeli de bir eğlence olarak bakıyorum olaya..hayat bir eğlence alanı gibi düşnüyorum o zaman daha seri olmaya başlıyor olaylar..iki nokta bile yapmadan sadece hissediyorum bir şeyi...o ve ben bir bütün gibi oluyorz o zaman herşey birbirini çekiyor...mesela bir arkadaşımı düşünüp ne zamandr görüşmüyoruz yaa dedim geçen gün sonra belki de ses çıkar ondan dedim onun yüzünü gözümün önüne getirdim 2 gün sonra msj attı artık şaşırmaz oldum olaylara...2 nokta olayının olayları hızlandırdığı kesin 2 nokta yapıp bıraktığımda(tabi bu yukarıda bahsettiğim karma değişik yöntemle ) daha hızlı oluyo..ama heyecan yapmamaya çalışıyorum..sanki bir önceki olay tesadüfen olmuş gibi hissediyorum yoksa panik oluyorum tıkıyorum isteklerimi ...denemelerimi yine yazıcam.bu arada yazıların bir kaçında herkesin kendine göre bir yöntemi vardır deniyordu bence bu doğru..çünkü başkalarnın denemelerini taklit ettiğim zaman hiç birşey olmuyordu...bence en önemli etken hissetmek..dileğimizle bir olmak ayrıca onu bir dilek gibi hissetmemek zaten olmuş bir şey gibi onunla bir bütün olmak ;)
dodotanya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla