Cevap: Görünen Gizli Güç hani öğrenilmiş çaresizliklerimiz vardı ya.. bu da onun tam tersi öğrenilmiş yeniliklerimiz diyebiliriz bence..
bu ne güzel bir tedpit böyle arkadaşım.. bugün ne düşünürsek onu yaşarız hakkında düşündüm gün boyunca ve eve gelince senin yazınla karşılaştım..
bir hocamız televizyonda gerginlik ,ve tedirginlik üzerine röportaj vermiş.normal şartlarda pozitif güler yüzlü olan bu insan spikerin hayatımızı panaroyak olarak mı geçirmeye başladık sorusuna evet çok tedirgin olarak yaşıyoruz diye cevap vermiş.halbuki kendinden emin pozitif bir insan...kimbilir bu cümleyi kurarak kimlerin bilinç altına tedirginlik soktu..neden öyle söylediğini sordum..spikerin onu nasıl yönlendirdiğini ,evet tedirginim demeye nasıl zorladığını anlattı..ve aslında hayatını kaygısız geçiren insan insanlara kaygısını bulaştırdı.
sorular cevap alınmak istendiği gibi soruluyor...
o kadar açıklama yaptığı halde sadece duyurulmak istenen şey yayınlanmış ..tedirginlik...
maymunlar aralarında hiçbir iletişim bağı yokken gelişme kaydetmişler..bizim elimizde sınırsız imkan var...
haydi çok kişiye ulaşalım.. |