Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-11-2009, 07:57 PM   #3 (permalink)
denizyıldızı2
Teğmen

denizyıldızı2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1
13 Mesajinıza toplam 48 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
denizyıldızı2 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kendinden memnun olmak ve istenilen hayatta yaşamak...

Redflowers evet yazdıkların doğru, fakat bunu bilmiyordum, ancak kendimden memnun olursam istediğim hayatı yaşamaya başlayabileceğimi bilmiyordum, bunu söylediğin için teşekkür ederim :))
Güzel çok kapalı bir tabir demişsin evet doğru; güzel bir hayat herkes için farklıdır. Benim için güzel bir hayat demek; insanı yıpratan hırslar olmadan, egoist olmadan; ve gereksiz kaygılar olmadan; sevdiklerimle birlikte mutlu güzel her zaman hatırlanmaya değecek bir hayat demektir.
Özgürce yaşamak; ilk önce endişeli olmamak demek benim için, çünkü endişe olduğu zaman insan özgür olamıyor; endişe insanı sarıyor en azından bana böyle oluyor ve ben endişeli olduğum anlarda kendimi özgür hissedemiyorum ve öylede olamıyorum...
Müdahaleci bir yapım mı var?.. Aslında biraz var evet ama ben insanların isteklerine saygılıyım sadece bazen insanları eleştirmek gereken durumlar olduğunda onları eleştiririm, çünkü bazen insanların istekleri zararlı ve yanlış olabiliyor, hem biraz eleştirci hemde korumacı biriyim galiba.
denizyıldızı2 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla