Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-11-2009, 08:53 PM   #6 (permalink)
denizyıldızı2
Teğmen

denizyıldızı2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1
13 Mesajinıza toplam 48 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
denizyıldızı2 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kendinden memnun olmak ve istenilen hayatta yaşamak...

Redflowers teşekkür ederim; :)) egoistlliğimi bana gösterdiğin için ve bunun zararı olmadığını bana gösterdiğin için...
Benim egoistliğim öyle büyük bir egoistlik değil. Bazen ruh halime göre geliyor, baznede çoğu zaman yaşıyorum ama kendi içimde; diğer insanlara yansıtmıyorum, onlara ben sizden daha önemliyim egoisttim mesajı vermiyorum, benim egoistliğim duygusal bir durum... Böyle hafif, sorunsuz, zararsız olan bir egoistliği niye sorun etmişim ki?... :)) Teşekkür ederim beni aydınlattğığın için...
Eleştirmeye gelince, eleştirmeyi sevmem aslında eleştirlmeyide öyle... Ama bazı durumlar, olaylar var ki insan eleştirmeden duramıyor, bunun adı saygısızlıksa ki öyle değildir ama saygısızlık olsa bile umursamam çünkü bunun saygısızlık olmadığını biliyorum.
İnsanların yaptığı bütün olaylara gülemiyoruz maalesef takdir etmek kadar bazen eleştirmek de gerekiyor, mesela bu siteye zarar veren birini ben eleştirirm, çünkü siteye zarar veriyor bizim mutsuzluğumuza neden oluyor; bunun gibi.
denizyıldızı2 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla