Cevap: sosyal fobi ye elveda. benim paylaşmak istediğim bi konu daha var aslında,sürekli geçmişi affetmekten bahsedilir,ben o konuda mesafe katettim,geçmiş aklıma geldikçe çok kötü olurdum artık öyle değil,ama ne çare:Sgeçmiş değil şimdiki zamanında hala devam ediyo,ailemmm.babam bana hala olur olmaz hakaretler ediyo,bir kelime bile etmeye hakkım yok ve 25 imdeyim:o,bana bugün bile bir sürü hakaret saydı,toparlamaya çalıştım ama boğazıma düğümleniyo artık,hakaretinin sebebini anlat derseniz anlatırım,yazmadım çünkü sebeb yok bile,sinirlenince sayar sayıştırır babam,ama ettiği hakaretleri herhangi birinize şu anda yapsalar ne yaparsınız bilmiyorum,benim bu evden çıkıp ayrı bi ev kurma gibi bi şansım yok buralarda mümkün değil,bu hakaretler bitmiyo sussam bitmiyo cvb versem bitmiyo,ya arsız olmalıyım,yada :Sbilmiyorum,evleneyim diyorum ama onuda sf den kurtulduktan sonra isterim,babamlar başımdayken sf den kurtulmama köstek oluyolar,off. Allah'ım bana yardım et lütfen.sabırlı olmam lazım,ben şükrediyorum halime artık çok şükür herşeye,ama lütfen artık lütfen güzel olmasını istiyorum herşeyin.
__________________ 15 mart 2013:bugünden itibaren evliliğim öncesine göre yerine oturdu,herşey muhteşem,hayat çok güzel,hayatı seviyorum,artık kendimden çok fazla eminim. |