Cevap: spestnaz ın günlüğü BU BİR HAYKIRIŞTIR. . SAHİBİNİ ASLA BULAMAYACAK! ben bitek seni sevdim. inandıramadım demi. . bak bu benim: 3 4 haftada olsa yanımdaydın teşekkürler çok sağol belkide bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın en güzel günlerimi. hatırladıkça bugünü yaşama isteğimi yerin dibine geçiren o günleri sen yaşattın bana. ben ne yaptım senin için? şimdi yaptığım gibi gözyaşlarımı içime akıtmaktan başka ne yaptım? bilmiyorum belkide sen görmewdin yaptıklarımı ama asla istemem seni suçlamayı o kadar masumsun ki benim için. . hala seviyorum seni. hala seviyorum. bu gece de duymazsan çığlıklarımı, bu gece de giremezsem kalbine. . merak etme hiçbir şey olmayacak. yine enes aynı enes. sessiz geldi sessiz gidecek merak etme. ama şunu iyi bil ki ben bir tek sana aşık oldum, sana aşık olarak kalacağım. . Sana yemin ederim ben aşkımı ayaklar altında çiğnetmedim. Yemin ederim. . Dolunay varsa ona bakınca seni görüyorum. . Hilâl varsa onu tamamlayan yine sen oluyorsun. . Şimdi bana diyorlar: Ağla, açılırsın. İyide ben kendimi bildim bileli ağlıyorum. hayır, dur! bana acıma, çünkü acınmayı bile hak etmiyorum. . Ama şu hayatta hakettiğim 1 şey var ki ondan kimse vazgeçiremez beni: Dün seni sevdim, Bugün seviyorum, Yarın da seveceğim. . Şimdi senden tek isteğim yalvarırım buna izin ver. . Yalvarırım. . |