Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-11-2009, 12:34 AM   #7 (permalink)
master8566
Üsteğmen

Tesekkür: 96
221 Mesajinıza toplam 1,301 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
master8566 has a spectacular aura aboutmaster8566 has a spectacular aura aboutmaster8566 has a spectacular aura about
Standart Cevap: spestnaz ın günlüğü

Eğer hayatta başımıza gelen herşeyin "kendi hislerimizin",evet evet "kendi eylemlerimizin ve kararlarımızın"demediğime dikkat edin,sadece ve sadece "kendi hislerimizin" bu hislerle kodlanan ve emir alan BİLİNÇALTIMIZIN yarattığı herşey olduğunu anlarsak istediğimiz gibi bir hayat yaratmamıza sadece bir adım kalmış demektir.Önce bunu anlamak çok önemli,biz KURBAN değiliz,aksine,Yaradan'ın çok büyük olanaklarla donattığı muhteşem varlıklarız.Sistemin nasıl işlediğini anlamak zorundasınız,anladıktan sonra "Bunu nasıl değiştireceğim?" sorunuzun cevabını zaten idrak edeceksiniz...Anlamak ve hayatınız yaratmak için benim birkaç kitap önerim var,bana göre bunlar bu dünya üzerinde kişinin kendisi ve insanlık hakkında edinebileceği en yüksek ve değerli bilgileri içermektedir.
1-Ramtha-Beyaz Kitap
2-Jerry ve Esther Hicks-Çekim Yasası
3-Jerry ve Esther Hicks-Yeter ki İste

Beyaz Kitap'da Bilmenin Bilimi adlı bir bölüm vardır,orada herkesin sözünü ettiği şu çekim yasasının hisler yoluyla nasıl işlev gördüğü detaylı bir biçimde fiziksel olarak açıklanmaktadır.
Hani derler ya "bir kitap okudum hayatım değişti" diye,okuyarak değişmez ama burada öğrendiklerinizi uygulayarak değişeceğine emin olabilirsiniz.
master8566 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla