Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-11-2009, 03:14 AM   #8 (permalink)
zeynep957
Guest

Standart Cevap: spestnaz ın günlüğü

Sahibi olmasak da çığlıklarını duyabiliyoruz.Senden çok çok büyük bir ablan olarak,ve de şu an yaşamakta olduklarını çok önceleri yaşamış biri olarak,sana naçizane önerilerim var.Öncelikle sen,seni yarattığı için ,ilahi planda seninle ilgili tasarımları olan yaradan için değerlisin.Seçtiğin ailen,çevren vede en önemlisi kendin için değerlisin.
Kaba olacak ama,şuan daha iyi örnek bulamadım.Pazarlama elamanı olsan,ve elindeki ürün kendi değerin olsa,en baştan senin değer vermediğine kimse göz ucuyla bile bakmaz.Yarın kaktığın zaman,aynada kendine ''günaydın'' seni seviyorum,iyiki varsın
iyiki varım de.Yeni günün getireceği güzelliklere emin olarak dışarı çık.Çevrene daha dikkatli bak.Yeni açan çiekleri,koşuşturan insanları farket.Ve içinden hepsini selamla,iyi dileklerini gönder.Havayı kokla,uzun nefesler al.Sonra bana çok fayda veren şu uygulamayı yap.(bir dene)Aklına gelen her şey için şükret.Yürüdüğün için ayaklarına,görebildiğin için gözlerine,ve sana aşkı t attıran kalbine..Günlüğünün bir köşesine kendinle ilgili farkettiğin olumlu davranışları yaz.
Umarım bunları hayatına müdahale olarak görmezsin.Çok güzel günlein olacak,sen izin verirsen....