Bu siteye üye olduğum günden beri yani yaklaşık 8 aydır benim de bir günlüğüm olsun istedim ama kısmet bugüneymiş
Ama herşeyden önce, bu günlüğü benim açımdan farklı kılan ise, sadece takdir etmeye yönelik yani pozitif şeyleri yazma amaçlı olması..
Bir de günlüğü oluşturma zamanım da benim için çok önemli. Çünkü, yılın en yoğun günlerini yaşıyorum şuan. Malum kriz sona erdi benim için
Yaklaşık 15 saat gibi bir süre bilgisayar başında çalışan birisi olarak, bu kadar yoğun bir anda günlük yazmaya başlamak ve bunun için ayıracak zaman bulmak, çok büyük bir fedakarlık bence.
Hayata ve işlerime bakış açımın nasıl değiştiğini daha iyi anlıyorum. Eskiden olsaydı, yoğun olduğum zamanlarda, çalışmadığım anlarda bile aklım işlerimde olurdu. Yani beynim 24 saat işlerle meşguldu ve çok stresli olurdum.
Ama şimdi ise, üstlendiğim bir sürü iş olmasına rağmen ben de stresten eser yok, çünkü planlı bir hayatım var, gece yatmadan önce bir sonraki gün için planımı yapıyorum, tabiri caizse bilinçaltıma emirleri veriyorum ve o benim için birçok şeyi kolaylaştırıyor..
Şimdi çalışmak daha zevkli, Mark Twain'in bir sözü vardı, o geldi aklıma şimdi: "Başarılı olmak için işinizi tatile çevirin"
Sanırım ben bunu yapmaya başladım
AFERİN BANA