Cevap: Zero Limit Her şey zaten içimizde başlayıp içimizde bitmiyormu...Bu güne kadar ki araştırmalarım,deneyimlerim bana hep bunun böyle olduğunu göstermiştir.Takip ettiğim insanlar da aynen böyle söylüyor.Joe Vital takip ettiklerim arasında en başta gelmektedir.Okadar güzel veriyorki içindeki enerjiyi insanlara.grubuna üye olan arkadaşlar bilir hergün düzenli olarak yazılarını ve yaptığı çalışmaları tüm dünyaya bildirir.çekim yasası sırrı adlı kitabında zero limit den çokca bahsediyordu ve bende sabırsızlıkla bekleyenler arasındaydım kitabı.Doğru olan içimizi temizlememiz diye düşünüyorum ve konuyla ilgili yazılarda bunu doğruluyorlar.Herşey bizde başlar ve bizde biter,hiç kimse diyemezki ben bunu istemiyordum ama başıma geldi ben böyle bir şey düşünmedim diye.derinine indiğimizde hep bu tarz deneyimlerimizde karşımıza çıkan bizim herşeyi kendimize çektiğimizdir.Ne düşünüyorsak başımıza gelen aynen o oluyor.Bunu yönlendirmek mesele...Kendimizi ne kadar tanır ve deneyimlersek okadar işin içinden çıkabiliriz.Sevgiler... |