Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-11-2009, 04:55 PM   #69 (permalink)
songulakpinar
Teğmen

songulakpinar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,019
95 Mesajinıza toplam 337 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
songulakpinar will become famous soon enoughsongulakpinar will become famous soon enough
Standart Cevap: Telkinlerin Etki Edip Etmediğini Anlamak İçin Ne Kadar Beklemek Gerekir?

merhaban gönül dolusu.,güzel bir değişimi paylaşmak istedim; oğlum 13 yaşında 8ci sınıf öğrencisi çok zeki ders çalışmaya yeterli zaman ayırmıyor, eylül ayından beri geceleri sınav heyecanı, kendine güven, ego, arar ara koruma kalkanı ekleyip cıkararak dinliyoruz dün anne türkce(hoçamız hep takılırdı) ve ingilizce hocası sınıf içerisinde taktir ederek "alihan hepiniz den başarılı bir tek sınavda o grafiğini hızlıca yükseltmiş."diye bahsedince oğulcuğum şevke geldi her gece benimle kavga gürültü 30 sayfa roman okuyor sonra uyuyor.tabi telkinlerden haberi yok bu su sesini duymak istemiyorum diye söylerdi etkisi kaçınılmaz diyorum.
değişimlerin böyle net sonuçlarıyla paylaşmaya devam edicem teşekkürler iyiki varız hepberaber burdayız.
songulakpinar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla