çekim yasasına ciddi ciddi sarmış durumdayım.ara vermeden telkinlerimide dinliyorum.bugün çalışmak istediğim yerin renkli baskılı resmini döktürüverdim. kapıdan girerken kapıdaki görevliye günaydın diyerek gülümsediğimi imgeledim
amannn o nasıl bir mutluluktur.bu sefer kararlıyım.tembellik edip vazgeçmiycem.sonuna kadar tırmalıycam,hakkım olan yere geçmek istiyorum artık.boşa harcanıcak tek bir günüm bile yok artık.bir arkadaşımı örnek aldım.ondaki kendine güvene bayılıyorum.iş konusunda asla mızmızlanmaz.eğer işte bir gelecek göremiyorsa basar istifayı çıkar gider.işsiz kalırım korkusu hiç olmamıştır.bu nedenlede hiç işsiz kalmadı.
etrafımızda bizi böyle motive eden dostlarımızın olması çok güzel birşey.zaten artık eskisi gibi acıların çocuğunu oynayan insanlara tahammülüm yok gibi.tamam bir sorunun olabilir ama soruna değil çözüme odaklan dimi.bunu bende çoğu kez yapıyorum.ama çok çabukta kurtuluyorum bu ruh halinden.aslında çok şeyi başaracak potansiyel var varda.ahh birde kendime güvenimi yakalasam ve hiç bırakmasam süper olucak.ama yavaşş yavaşş oturuyor gibi.inşallah kısa sürede istediğim yerde çalışmaya başlıycam.kimbilir belki istediğim gibi bir sevgilimde olur 44