Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-11-2009, 06:28 PM   #44 (permalink)
OzynS
Teğmen

Tesekkür: 33
64 Mesajinıza toplam 415 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
OzynS is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: HAYATA EVET !!!

Alıntı:
yüsra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sağlığım için temennilerinize teşekkürler ..,

sizin şu kaybolan metniniz hakkındaki yzılarınızı okumuştum.ve tesadüf diye birşeye inanmıyorsak bunu bir işaret olarak kabul edebiliriz tabikide ..ama dedim ya beni beklenti içine sokup cevap vermeyince kızıyorum sanırım..o öyle değil deyince nasıl olduğunu söyleyeceksiniz zannediyorum..:) yani cümleleriniz beklenti uyandırıyor..

kendi yerime koyun cümleniz beni düşündürdü gerçekten..insan bilgisayarın başında kendini evinde sohbet ederken hissediyor.oysaki herkesin bir tıkla ulaşabileceği engin bir ortam..

şu 100 maymun hikayesini okudunuzmu bilmiyorum.site içinde ziyaret etmenizi öneririm..

sevgi ve bilgi paylaştıkca büyür..
rica ederim...

hiç kimseyi kızdırmak gibi bir amacım, niyetim bulunmamaktadır... fakat sakladığım makarna sosu tarifi değil sözkonusu :) yani anlatmaya çalıştığım şey birazda sizlerin kitaplar, seminerler ve bunun gibi yöntemler ile bilgi aramaya yönelmesi, en azından bu yönde çalışmalar, araştırmalar yapması gerekliliğidir... belki hiç kimse farkında değil (doğaldır) fakat benim yazdığım tüm metinlerde yap boz parçaları gibi bilgiler bulunmaktadır... bu bilgileri kullanarak çok ciddi şeylere ulaşılabilir... iş bu olduğunda çözümleme konusunda sizlerin altyapılarınız ön plana çıkıyor... alt yapınız iyi ise bir kelime ile bir çok şeyi çözebilirsiniz...

(bunu şahsi olarak almayın fakat bir sürü soru geliyor... bu da beni düşünmeye itiyor... bilgiyi sadece okuyup bırakıyoruz bu hepimiz için geçerli bende ilk yıllarda yaptım bunu... fakat bu bilgileri okuduktan sonra biraz durup düşünmek gerekiyor.. özellikle de elastik bir dilimiz var iken, bir çok farklı bilgiyi öğrenebiliriz... asıl öğrenme de budur yoksa matrix konusundaki gibi kitabı okuyup uygulama yapmak tamam bir bilgiyi kullanmaktır ama gerçekten bilgiyi kullanmak, çözmek o teknikten kendiniz bir şeyler yaratmak ile olacaktır ve hatta olmalıdır...)

kendinizi benim yerimde düşünmeniz çok güzel bir durum... o zaman anlayabilmişsinizdir ki, bu engin dünyanın aslında hiçte güvenli olmadığını...

sitenizi konum olarak seviyorum fakat sayfa sayfa dolaşabilecek zamanım malesef mevcut değil...

bilgi paylaştıkça büyür ama bu her titreşimdeki bilgi için geçerli değildir...

yanıtınıza teşekkür ederim...
OzynS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla