Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-11-2009, 07:28 PM   #80 (permalink)
Houner
Üsteğmen

Tesekkür: 673
413 Mesajinıza toplam 1,740 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Houner will become famous soon enoughHouner will become famous soon enough
Standart Cevap: 20 yasındayım ve kendimi çirkin buluyoru ve artık hayata baslamak istiyorum

size bir yöntemde ben önereyim istedim bikere şunu bilinki geçmişte onaylanmadığınız durumlar olmuş bu net bir şekilde belli oluyor sizi pek onaylayan olmamış, daha önce (benim gibi;) önce bi karar vermelisiniz... kendinizi ne olursa olsun ne durumda olursanız olun kendinizi kabul edeceğinizi hergün günde 50 defa söyleyin veya yazın duvarlara kağıtlara...ve sonra geçmişte onaylanmadığınız şeyleri sessiz ve yanlız kaldığınız bir ortamda hayalinizde canlandırın (siyah beyaz televizyonda izlermiyormuş gibi yapabilirsiniz) daha sonra bu gördüğünüz negatif olayları canlandırırken televizyonun sesini kısın ve ekranı karartın (hayalinizde) sonra televizyonu tekrar açın ve bu sefer senaryoyu baştan kendiniz yazın... bu mesela kızlar tarafından onaylanıyor olarak görebilirsiniz, bütün kızların sizin etrafınızda çevrildiğini karizmanızın müthiş derecede yüksek olduğunu canlandırın gibi.. yoksa kendinizi önce kendiniz sevmesseniz kızlar zaten sizi sevmeyecektir yada fazla ilgi duymayacaktır... önce insan kendiyle barışık olmalı