Cevap: Herkese merhaba bunun ıcın brainwave genarator--neuro proggrammer--natura sound therapy- mind stereo - vs. gibi programlar mevcut konuyu yan i beyin dalgalarını bıraz daha ıncelersenız zaten bunların medıtasyon ve otohıpnoz ıcın ayrıca zıhnı odaklama creatıve focus mıgraine relief gibi cesıtlı ıhtıyacları karsılamak ıcın programların ıcınde yuklu dalga boyları var. ayrıca screen flashın denen yontemle bıneural beat yanı kulaklıklı frekans farkına dayanan dalga ayarlama ıslemı daha etkılıdr yanı sanıyede atıyorum 7 yada 7.xxx schumann rezonansı olsun mesela o kadar yanıp sonen bı ekran dusunun tıpkı guclu bı ısıldakın yanıp sonmesı gıbı ve bunun yanında da kulaklık. hem gorsel hem ısıtsel dalga ayarlama yontemlerını aynı anda kullandıgınız da cok daha etkılı olurlar. kı zıra hıpnoz da da EEG ıle olculen dalgalar genelde teta-alfa arasındadır. deltayı pek onermem zıra derın uykudur ve ruya dahı yoktur deltanın oldugu durumlarda ve bılınc altı daha cokhealıng* yanı ıyılersme ye odaklanır dısa kapanıp vucudu temızledıgını dusunuorm. ıstersenız bu konuda bılgı alısverısınde bulunmaktan zevk alırım avrupalı:D
__________________ BEN HAYATIMDA TAM DA OLMAK ISTEDIGIM KISIYIM!!!!!!!!! MUKEMMEL VE OLAGANUSTU..SENI SEVIYORUM TANRIM.. VE TESEKKUR EDERIM:))))))) MUKEMMEL OLAN HAYATIM VE TAMAMEN ARINMIŞŞ BI BILINCALTIM ICIN |