Cevap: Mühim bir soru aslınd a cakısma olmaz:)))) zıra ne kadar cok olumlayıcı(mesela aaaa hayat da bu da varmıs:D) gibi kitaplar okursanız o da bılıncaltınızı etkıler. şöyleki the secret ı okudunuz ve ısteklerınızın olabılcegıne ılıskın bıseler ogrendınız. ve bu sadece bılınce dıgıl bılıncaltına da gttı. ustelık ne kadar bole cok sey okursanız bı sure sonra ıster ıstemez ole dusunursunuz zaten. bu arabesk dınleyenlerın depresıf metal dınleyenlerın sadist olması gıbıdır( tabırler bıraz abartı olabılır k. bakmayın genelleme olarak ornek verdım:)))). mesela macera romanları okuyun:) bı fılm ızlerken zaten hıpnoza gırersınz ama farkında dıılsınızdır. ornegın aksıyon fılmlerı ızleyın. bunun en buyuk kanıtı belkı de tv de kurtlar vadısı vb. dızılerı ızleyen cocukların sıddete egılımlı olmasıdır. okulda kendını polat sanıp da arkadasını bıcaklayan cocukları duymussunuzdur tv de. sanırım anlatabılıyorm:))))) yanı aslında ne kadar ıhtıyacınız olan karakter ve ruh halınde olan kıtap okur dızı-fılm ızler muzık dınler senız ole olursunuz. dınledıgınız muzıklere de dıkkat edın zıra her muzık de (sözlü yada sözsüz) daha dogrusu her ezgı de bır duygu vardır. marsları dınelemenız belkıde sıze harekete gecme ıradesı ve motıvasyonu verecektır:)) butun dunya orduların da bandoların olması!!!!!!!! bosuna dııldır:)))
__________________ BEN HAYATIMDA TAM DA OLMAK ISTEDIGIM KISIYIM!!!!!!!!! MUKEMMEL VE OLAGANUSTU..SENI SEVIYORUM TANRIM.. VE TESEKKUR EDERIM:))))))) MUKEMMEL OLAN HAYATIM VE TAMAMEN ARINMIŞŞ BI BILINCALTIM ICIN |