Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-11-2009, 09:30 AM   #12 (permalink)
olsun
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2009
Mesajlar: 104
Tesekkür: 197
110 Mesajinıza toplam 584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
olsun is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: EN BÜYÜK KİŞİSEL GELİŞİM KİTABI

Mutlak olan sonsuz ve sınırsızdır.Bu sonsuz ve sınırsızlık:Çoklu ortamda ,çoklu son-suz sınır-lar oluşturur.
Çoklu sn-suz sınır-lar : ortamlar içinde kurallar oluşturur.
Bilelim ki Mutlak olan sonsuz ve sınırsız ortamlar belirli sınırlar (kurallarla) birbirinden ayrılırken ,aynı zamanda iç içe bir bütünlük oluşturur.Yani birbirine geçişlidir.
Başlangıçsız ve Bitişsiz olmak iç içe geçişliliği tanımlar.
Bu bağlamda Mutlaklık kuralları ; içinde bulunduğu ortama bağlıdır.Fakat büyük gerçeklik içindeki geçişkenlik aynı anda birçok ortamın içinde olbilmeyi de sağlar.
Bu durumda farklı ortamların kuralları birbiriyle çakışır.Ve varlığın içinde bulunduğu ortam değil Varlığın Kendisi önem taşır.
Böylece istediği kuralı seçerek istediği ortama dahil olabilme yetisini kazanır!

Dünya uzun zamanlar içinde farklı ortamlar (Kurallar-Enerjiler-Boyutlar) yaşamıştır.Ve farklı ortam(enerjiler)deneyimleyecektir.
Bundan dolayı Dogmalardan uzaklaşmamız gerek.
Özgür olmak ve gerçek doğamızı bulmamız için,bugüne kadar sahiplendiğimiz kurallardan kurtulmak için yeni kurallara sahip olma tuzağına düşmeyelim.
Bizi mutlu ve huzurlu eden Söz-Yazı-Düşünce ve Alıntıları Dogma haline getirmeyelim.Çünkü herşey Görecelik kuralına uyar.(Ortama-zamana-Kişiye görelilik )
İnançlar bir nevi Dogmatik kurallardır.Mutlak olan Bütünde durağan olduğu gibi kendi içinde sonsuz haraketlidir.DEĞİŞKENDİR.
Eğer bütün dogmatik inançların kurallarını incelerseniz -kendi içlerinde DOĞAL bir ÇELİŞKİ - olduğunu farkedersiniz.Bu doğallık bütünü geniş bir perspektivten sınırlı bir bilinç kavrayışına aktarabilme zorluğundandır.
olsun isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla