Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-11-2009, 12:50 PM   #15 (permalink)
ELPARANOID
Teğmen

Tesekkür: 146
188 Mesajinıza toplam 669 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really nice
Standart Cevap: EN BÜYÜK KİŞİSEL GELİŞİM KİTABI

fgceker, cok guzel bir paylasim. Kuran yalnizca en guzel kisisel gelisim kitabi degil, bu dunyadaki en guzel kitaptir, anlayana. Ama daha iyi anlamak icin her konuda (ve kisisel gelisim konusunda da) yuzlerce kitap okumak gerek bence. Bazi seyleri bildikce daha once okuyup da anlamadigim ayetlerin ne anlama geldigini anliyorum. Inanc bir dogma degil. Inanc bir secimdir. Inananlar da insan, dolayisiyla her kes kendi capinda arastirma yaparak kendi secimini belirler. Orta cagda yasamiyoruz ki, devletten (ve ya felan adamdan) korktu da felanca dini secti diyelim. Mesela bana orta okulda darwinizm empoze edildi. Ama ben bunu kabul etmedim. Buradan dindar oldugum anlamini cikarmanizi istemem. Ama dindar olanlara da gipta ederim. Sevgilerle.
ELPARANOID isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla