Cevap: yine yeniden merhaba....... nolur kırmayın umudun kapısını. sakın ezip geçmeyin onu çünkü ondan başka hiçbir şeyimiz yok. şimdi kardeşim yanımda uyuyor olmasa hüngür hüngür ağlayacağımı biliyorum bu ankara ayazının altında. yalvarırım sizde inanın mutluluğa bilin ki burada herkes birbiriyle mutlu oluyor. bakın nasıl desem bilmem ama bende o dediklerinizi düşünüyorum. depresyonda olanlar çooookk kısa anda çooooookk fazla şey geçirirler akıllarından diye duymuştum. doğruysa ki muhtemelen öyle ben depresyondayım yaklaşık 6 7 yıldır ve onunla yaşamayı öğrendim hatta neredeyse onunla mutlu oluyorduk. gün geldi ağladık gün geldi herkesten çekinerek kahkahalar attık gün geldi telefonla konuşurken insanlarla gözgöze gelmemek için yere bakarak yürüdük. sonnra öyle bir gün geldiki. . isyan çizgisini zorladım ama cesaret edemedim ben kimdim ki (hala kimse değilim) Allah'a isyan edecekdim! şeytana isyan ettim. dalga geçdim onunla alaya aldım depresyonu ve bana öyle şeyler yaptı ki anlatamam hayatt! yaklaşık 1 2 ay önce burayla tanışdım ve bana benzeyen insanlar gördüm. tüm bunların içinde ışıklar vardı onlar ne diye merak etdim ve biraz dikkat edince onların umutlarının varolduğunu gördüm. Çekindim yaklaşmaya yine cesaret edemedim korktum hatta ama o kadar iyi insanlarsınız ki bilinçaltı oyunlarına asla izin vermesiniz. Şimdi eğer ailemin sevgisini keşfedebildiysem sizin sayenizde. Allah'a içden şükredebiliyorsam sizin sayenizde. benim çocukluk sevincimi mahvedenleri affedebiliyorsam sizin sayenizde. Şimdi yalvarırım gidin aynaya bakın ve kendinizi görün tekrar keşfedin. tekrrar tekrar keşfedin eminimki buraya bu yazıları yazıp bizimle paylaşan büyüükkk yürek kırık kanadını kendisi iyileştirebilecek kadar güçlü de. .
SİZLERİ SEVİYORUM. ALLAH'A EMANET OLUN. . |