Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-11-2009, 12:57 AM   #67 (permalink)
nevresim
Üsteğmen

Tesekkür: 1,124
285 Mesajinıza toplam 1,362 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nevresim will become famous soon enoughnevresim will become famous soon enough
Standart Cevap: sosyal fobi ye elveda.

merhabalar sevgili günlük.bugün öyle kötü şeyler yazmak için gelmedim,bilakis çok mutlu olduğumu anlatmak için buradayım,gerçekten çok mutlu hissettim kendimi şöyle ki,bir davete gittik,ben hayatta mümkün değil gidemem öyle yerlere,bana önerilse mutlaka kaçış yolları ararım,bugün tamam dedim ama nası dedim bende bilmiyorum,dedikten sonra kalbim yerinden fırlıycak gibi naparım orda rezil olurmuyum,filan kafamda kuruyorum da kuruyorum,Allah ım nası bi yerdir acaba,bilmiyorum naparım filan derken ani oldu zaten bana önermeleri çıkmamız bişey sürmedi fazla,yani sabahtan duysam heyecanım daha mı artardı bilmiyorum,yine de kalbim yerinden çıkacak gibiydi,neyseki gittik ben kendimi dik tutmaya çalışıyorum,aman çok benimle ilgilenilmesin aman dikkat bana yönelmesin,zaten küt diye o kademeden başlarsam abartmış olurum,en azından davete katılarak başlamalıyım:)neyse ki korktuğum gibi olmadı,yinede hafiften kızarma bozarma oldu,elimin titremesi,su içerken filan elimin titremesi,başımın titremesihafiften oldu bunlar,ama bayılacaak kadar değil:),hatta bi daha olsa bi daha giderim:)hatta hatta başka davet olsa ona da giderim açıldım biraz,bir tanıdık bayan geldi yanıumıza oturdu neyse ki iyi birisi,benle sohbet etti ,daha iyi oldu yani,kısaca çok mutluyum,tam istediğim noktada degilim belki ama bu bile inanılmaz gelişme benim için:)insanları izledim,çok ön plana çıkan insanlara baktım,bunu nasıl başardıklarını merak ettim,onların yerinde olmak istedim,olabileceğimi düşündüm,evet bende öyle rahat gerilmeden toplum içinde hareket edebilirim bunun olabiliceğini hayal ettim,çünkü bugün gerildim baya kalbim çarptı filan(yinede mutluyum,o toplumun içine girmem bile bi başarı),ama şuan kendimi rahat hissediyorum,bi de annem yanımızda yoktu,o olsa bana sonradan derdi ki şöyle utandın böyle çekindin(eskiden yapmazdı galiba böyle,son bi kaç senedir yapıyo,beni daha da zor duruma sokuyo),onun böyle söyleyeceğini düşünüp daha da gerilebilirdim,misal ben ailemle sofraya oturamıyorum hala,(yine son bi kaç senedir),beni eleştirmelerinden rahatsız olmaK değil aslında sorun,acaba sonrasında kızarırmıyım,bununla dalga geçerlermi hissiyatı korkutuyo,(bu da önceleri yoktu son bi kaç senedir),ama şu an daha rahatım,davete gitmek beni daha rahatlattı,sürekli mi gitsem acaba:)annemin beni eleştirmesinden bahsetmiştim,bunu da cahillikten yapıyo ,o da ben daha rahat kendinden emin birisi olsam benden gurur duyar babamda aynı şekilde,ama halbuki bunun böyle olmasını engelleyenler de onlardı,yine de ben kendimden çok emin birisi olduğumu göstereceğim onlara,yanımda annemde olsa ailece sofrada yemekte yesek,beni eleştirseler bile ,ben bunu çok sahsi algılamak yerine yerinde bi sözle(kırmadan,veya eğlenerek)karşılık vermeliyim,ki böyle olduğum zaman oldu kısa olsa da üni ye başladığımda(heralde değişim bana etki etti) o kendimi çok rahat hissettiğim zamanlarda,aslında ozamanlar kimsenin beni kırması mümkün değildi,yerinde(espri veya ciddi)cvblar veriyodum bi daha bana konuşmaya kolay kolay yeltenmiyolardı(aile içi veya dışı),o halime geri dönücem,bu safer ebediyete kadar,bugün yine filizlendi bu hislerim,iyi ki gitmişim,çok iyi olucam bugün daha çok inandım,ve yine kimseye anlatamazken hemen koştum buraya yazmaya,burdaki saygıdeğer kişilerle paylaşmaya,gerçekten çok tşkr ederim herkese,mutluyum,desteğiniz beni daha da iyi yapıyo,ayrıca sf li, olupta buraya yazamayanlarda var ama okuyolar bende ki iyi gelişmelerle bile mutlu oluyolar,nasıl ki ben sfli birinin iyi olduğunu duyunca sevindiğim,hevesimin arttığı gibi.o yüzden onlar içinde yazıyorum,kendim içinde tabi ki,kendimi ifade etmeye çalışıyorum en azından,içimi döküyorum,bu kesinlikle rahatlatıyo,böyle sorunu olanlar sizde bu sitede benim yaptığımı yapın tavsiyem ,bunun faydasını da görüyorum,sevincimi mutluluğumu heyecanımı veya üzüntümü hepsini burda paylaşabiliyorum,bi tür zihni boşaltma gibi galiba yada adı herneyse bilmiyorum:)
galiba bugün çok yazdım,mutluyum ondan taştım galiba:)bu gelişimde mutluyum,her buraya geldiğimde mutlu olmayı seçiyorum:)bütün mutluluklar sizinle de olsun ve benimlede tabi ki:)