Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-11-2009, 01:43 AM   #69 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: sosyal fobi ye elveda.

Tek kelimeyle HARİKASIN canım benim.

Ne kadar mutlu ettin beni de bir bilsen. Bütün gün olan yorgunluğuma ilaç gibi geldi tüm yazdıkların.

Bugün oluşmaya başlayan yeni senin ufak bir kısmıyla tanıştın, bunu kendine hediye ettiğin için tebrik etmelisin kendini. Bugün o gözlemlediğin kişiler yeni kendinin farklı bedenlere bürünmüş veçheleriydi sadece. Bazılarında yakın gelecekteki özgüveni gördün, bazı veçhelerde rahatlıkla gülebilen kendini gördün, bazıların çok rahat bir sohbet ediş halini gördün. Onlar sensin aslında, sende de olan yanlar, sadece bunu kabul edip olmasına izin vermen gerçekleşmesini sağlayacak. Bunu zaten biliyordun, oraya giderek de kendine ispatlamış oldun.

Son mesajında yazdıklarına gelince: gerçekten öyle olsa ne olur? yani gerçekten saçmalasan, gerçekten yanlış konuşsan ya da vs ne olur? hangimiz hata olarak adlandırdığımız ama aslında tek amacı bizi daha ileriye taşımak olan durumları yaşamıyoruz? yaptığın şeyler için kendini yargılamaktansa evet bunları yaptım bilerek ya da bilmeyerek şimdi artık onları bu şekilde yapmayı seçiyorum. 32 dişimi göstererek gülmeyi seçiyorum insanlara benim ne kadar kusursuz yaratıldığımı göstermeyi hedefliyorum, çünkü buna inanıyorum ve güveniyorum.

İlk adımını attın en iyi haline ulaşabilmek için ve farklı veçhelerini yakından gördün. Bundan sonrası inan daha güzel ve şaşırtıcı olacak. Her deneyimin seni yukarıya taşıyan basamaklar sadece. Attığın her adıma güven duy, bu sensin çünkü..

Sevgiyle kucaklıyorum seni
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla