Cevap: yine yeniden merhaba....... desert yazini okudum,seni anliyorum ,anlayamazssin deme bende kendim icin kimseden birsey istemedim, genelde senelerimi verdim pisman degilim,zaten insanlari kirmak istemem ama ben daha sonra cok kotu hastalandim 6 sene depresyon kolay degil,yaninda birilerini istiyorsun ama olmuyor,bazende kimseyi istemiyorsun yaninda ,gecen hafta cok hastaydim ,,yemek yapmaktan,ev toplamaktan,insanlardan ,psikologumdan ,doktorumdan,hayatimdan kisacasi herseyden nefret ediyordum bu 1 hafta kendimi eve kapattigimda oluyordu ,3 ,4 gun duzelince islerimi yapardim.simdi ise telkinin yanisira tum yazilari okumaya calisiyorum faydasini gordummu evet dun mutfakta kendi kendime guldum ilk defa,kendime gunaydin dedim,kendimi ise yaramaz,artik sen bittin derken,simdi ise allahima beni yarattigi icin sukur ediyorum,olumlu birseyler beklemiyorum cunku,olumu icimde yarattim,site calisanlarina ayrica tesekkur ediyorum,bu sitede (tesekkur rekoru var)( bir hafalik uyeyim tesekkurum 100u gecti ilk defa birileri beni hem dinledi hemde tesekkur etti)insallah herkesin dilegi gerceklesir en kisa zamanda ilk defa hedef belirledim zamani yok bu sitedeki tum isime yarayan bilgileri okumak KENDINE IYI BAK CUNKU SEN COK ONEMLI BIR INSANSIN |