Cevap: yine yeniden merhaba....... ayrica bu gelisimlerimi cevremdekilere anlatmaya calisicam,simdilik bilgisayar basindayim oku oku bitmiyor ,konular benim gorusum bu cok faydali,su an paylasimlarimi bebeklerimle yapiyorum,bana kizmayin,onlarin sesini bile duymaya tahammul edemiyordum,bu nasil oldu bana biri aciklasin,1 haftadir durmadan evimle ugrasiyorum,arkadaslarimi aramak istiyorum,yine gecen hafta diyecegim bu sitedkilere kiziyordum millet hastayken neseli neseli smile koymuslar kimse kimseyi anlamiyor diyordum simdi anliyorum.ilac tedavim icin randevum var adam ikinci kez gecenkinde bana hic bir ilac fayda etmemis diye yasam kocu verdiler oda genc bir hollandali kiz anlasamadim kizla ben sessiz o bendende sessiz ,su anda ilac almicam zaten doktorda yazmaz bu durumda cunku kendimi iyi hissediyorum,sadece sasirtmak icin gidecegim ,heleki psikologum karsisinda aglayip sizlayan deryayi bulamiyacak,kadin beni surekli arayip iyi olup olmadigimi teklif etti,kabul etmemistim,o kadar benden korkuyordu bu kadin kendine birsey yapacak diye onuda sasirtmak istiyorum!!!!!!!!!!:) |