Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-11-2009, 06:21 PM   #3 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: karşı cins ve ben

canım siteyi iyice gezdinmi bilmiyorum ama şu vereceğim linkte kadınlara özel olumlama cümleleri var..belki işine yarayabilir..
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...umlamalar.html

hayatında seni olumsuz etkileyen bir olay yaşamamış olabilirsin ancak belki farkında olmadan senin kadınlığından biraz da olsa utanmana sebep olacak bir mesaj bilinçaltına gitmiş olabilir....radyo ve Tvlerde hatta reklamlarda bile bilinçaltı mesaj uygulaması yapılıyor..kadın cinsini aşağılayan bir mesaj bu vasıtayla bilinçaltına yerleşmiş olabilir...belki medyadan olumsuz etkilenmiş olabilirsin...

mesela ben o yüzden birtakım aile sorunlarını konu eden programlardan hoşlanmıyorum çünkü hep kocası tarafından dövülen azarlanan şiddet gören kadınları gözler önüne seriyor genelde...ve ister istemez etkileniyor insan...
izlediimiz ve dinlediğimiz şeyleri seçmemiz gerekiyor yani..
imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla