Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-11-2009, 05:16 PM   #75 (permalink)
fgceker
Banned

Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to behold
Red face Cevap: Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar

Alıntı:
sulara Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bende Şanal Beyın kuantum kodlama ısımlı kıtabını aldım acele etttım sanırım.Begenmedım cekırdek ınancınızı bulmanıza yonelık yazıldı demıstı.Ancak ıcınde sadece vucut ve organlarımız ıcın olumlamalar ve heryerde rahatca buldugumuz bır kac soru var..Keske almasaydım dedımmm..Bu cekırdek ınancı bulmak ne zormus yaaaaaaaa

Merhaba sulara;

Unutmamak lazım ki güzel şeyler herzaman emek ister,biraz kafa biraz bedeni yormak ister....İşte o zaman ulaştığımızda kıymetini bilir ve tadını çıkara çıkara zaferimizi kutlayabiliriz.Bence olaya almasaydım diye bakmak yerine acaba bu okuduğum satırlar beni hangi yeni bilgileri daha iyi özümseyebilmem için hazırladı diye bakman çook ama çook daha iyi olur.

En iyi duvar ustasıda en acemi duvar ustasıda duvarı örmeye ilk tuğlayı yerine koyarak başlar canım bunu sakın unutma...sen tuğlalarını sağlam bir şekilde yerine koymaya başladın..duvarın bitip şöyle karşısına geçtiğinde demek istediğimi çook daha iyi anlayacağına inanıyorum canım...

Sevgiyle kal
fgceker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla