Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-06-2008, 10:00 PM   #17 (permalink)
corlumemet
Teğmen

Tesekkür: 0
12 Mesajinıza toplam 39 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
corlumemet is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: corlumemet'in değişim süreci

Merhaba günlüğüme katıldığınız için teşekkürler bymehmet ve redflowers inşallah sizlerinde desteğiyle daha iyiye ve güzele hep beraber en kısa zamanda ulaşacağız.

Bugünüm genel olarak güzeldi pek sinirlenmedim kafama bi şeyleri takmadım yanımda konuşulan olumsuz sohbetlere katılmadım ve dahada önemlisi o konuşulanlar umrumdada olmadı eskiden olsa kızardım kaç yaşında adam nasıl böyle dengesiz konuşuyor diye ama şimdi malesef böyle bir derdim olmadı bugün son iki üç gündür televizyon izliyorum ama eskisi gibi değil eski alışkanlıkları bırakmak pek kolay olmasa gerek zevk vermiyor tv seyretmek eski tadı yok mesela internet bağımlılığından kurtulmak için telkini dinlerken ilk zamanlarda çet yapıyordum ama sonlara doğru pc başındayken elektrikler gitti bende kalktım pc nin başından elektrikler gelincede bi daha açmadım eskiden olsa nerde nöbet tutardım elektrikler geldiği zamanda vakit kaybetmeden hemen açardım bildiğimiz gibi hayat bir değişim ama bu değişimi herkes kabul etmiyor belki de cesaret edemiyorlar her inişin bir çıkışı olacak mutlaka ama keşke herkes değişimi kabul edip onu arasa dün ve bugün aynı değil bizlerde aynı değiliz biraz daha büyüdük biraz daha olgunlaştık hep aynı sözlerin arkasına saklanamayız yedisinde neyse yetmişinde de odur olurmu öyle şey 7 yaşında 1 metreydi boyun 70 te 2 metresin aramaktan vazgeçmeyenler eninde sonunda bulacaklardır istediklerini kendimi düşünüyorumda neredeyse 6 senedir hastalıklarla uğraşıyorum ilk önce fiziksel sonra ruhsal sonra yine fiziksel ama hayellerim vardı ve hala var belki onların peşinden çok hırsla gittiğim için belkide kader demek istediğim herşey bitmişti hayallerimi gerçekleştireceğim umudumu neredeyse yitirmiştim artık işten eve evden işe tren gibi gidip geliyordum ki bu site çıktı karşıma şans eseri ve yeniden doğmaya başladım askerde acemi birliğinde duyduğumuz bi söz vardı ''komanda bittiğin anda başlar'' o zamanlar bize saçma geliyordu ama insan umutlarını hiçbir zaman yitirmemeli aramaktan da vazgeçmemeli tabii bu esnada motivasyon çok önemli hayatımızda sağlık sorunlarımız olabilir ama bizlerden daha kötü durumda olan insanlarda var bu yüzden halimize şükretmeliyiz .

Hepinize iyi geceler yüzünüzden gülümseme gönlünüzden sevgi eksik olmasın.