Cevap: spestnaz ın günlüğü spestnaz günlüğünü okudum baştan sona .. anlattıklarının çoğunu hissediyorum ben inan bana yazarak ve konuşarak hissettiremediğimiz çığlıklar bizi sağır yapıyo kimseyide güzel olanı da mutluluğu da duyamıyoruz o zamanlar, ama sana güzel bişey söyleyim şairliğe doğru gidiyosun ;) belki de bazen o kadar güzel anlatabildiğin için sağırlık düzeliyor, duymaya başlıyosun .. insanları sevmek için uğraşıyorum ben de ama sevginin acısını yaşıyorum belki de sevemiyorum
bu sitede de deniyorum emin ol çok şey deniyorum ama sonuç almak çooook uzun sürüyo.. sana şöyle deyim ne olursan ol hangi duyguda da olsan senin günlüğünü okuduğum zaman çığlıklarına çözüm üretmeye çalışırken mutluluklarına da gülümseyecem yalnız değilsin bu dünya da cevapları bulmaya başladım ama ben gibi hissedenler az olunca yalnızlık kalabalıklar arasında yalnızlık kötü bişey tabi insanları soğutuyorum sanıyosun kendinden ama yaşan bilir tabi bunu , ben soğumayacam umarım yardımlarını esirgemezler .. mutluluk seninle olsun çözüm bulman dileğiyle ... |