Cevap: "Şu anda neredeyim ve nerede olmak istiyorum? Bu en son sorduğunuz sorulara bende cevap vermek istiyorum Mert bey değerlendirebilirseniz çok sevinirim..
Nelere tutkunuz var?
İyi yaşamak,kaliteli yaşamak..Özgürce!!En iyi mağazalardan alışveriş yapamak +en iyi mekanlarda her zaman yemek yiyebilmek,düşünmeden rahatlıkla para harcayabilmek.
Yaparken size şarkılar söyleten şeyler nelerdir?
Gezmek ,temizlik yapmak(Bence bu tamamen özgürlükle ilgili birşey....Benim özgürlük tnaımın istediğimizi severek isteyerek gönülden yapmak kimseye sormadan ,takılmadan
Sıkça ifade etmeniz gerektiğini düşündüğünüz özellikleriniz nelerdir?
Akıllıyım,Zekiyim,güzelim,pratiğim,temkinliyim,tem iz &titiz,kendini seven ve değer veren,güleryüzlü,biraz içine kapanık,yaptığı herşeye severek ve steyerek yapmasını gerektiğini düşünen,saygılı
Takdir ve onaylanma duygularını nelerden alırsınız?
Çevremdeki sevdiğim değer verdiğim kişilerin beni diğer insanların yanında onure edici sözler söylemesi
Çoooookkkk zengin olduğunuzda neler yapacaksınız?
Düşünmeden rahat rahat para harcayacağım.
Çoooookkkk zengin olduğunuzda hayatınız şimdikinden nasıl farklı olacak?
İstediğim yerde istediğim gibi yaşayacağım..
Uyumayı yada beslenmeyi unuttuğunuz zamanlarda ne/neler yapıyor olursunuz?
Hatırlamıyorum .Ama çok eskilerden hatırladağım çoook mutlu olursam.İstediğim birşeyi zevkle ,şevkle isteyerek yaptığımda unutabilirim.
Ne zaman ve hangi durumlarda sabahları yataktan fırlayarak uyanır ve işe koyulursunuz?
Evim çok pis olduğunda...
Kötü bir şey olursa ve bebeğim uyandığında ona kahvaltı hazırlamak için.
__________________ O beni sevgisinden yarattı! |