Cevap: guncem :) Selam hayatini degistirenler,degistirmeye calisanlar ve degistirememisler...
herkese yeniden merhaba..
aylar gecmis, ben elimde koskoca bir yenilgiyle yine bu sitedeyim.
yorgunum,umitlerim tukendi,iyice nefret ettim herseyden,insanlardan,hayattan. ama hala yasiyorum. hala biyerlere biseyler yazacak kadar enerjim var.
subat ayinda ne cok pozitifmisim.. o gunlerdeki mesajlarimi okuyunca ''birdaha asla oyle mutlu olamiyacagim'' dusuncesi nasilda acitti icimi.
telkinler ise yariyormu ? bu soru ne cok kurcalamisti kafamizi. ve ben aylar once dinleyip dururken o telkinleri.. bende soruyordum o soruyu hep kendi kendime. biseyler degisiyormu,degisecekmi diye bekliyordum.
evet,degismis. cok sey degismis. telkinler ise yaramis elbette. ben cok degisik seyler yapmisim o telkinleri dinledigim donemde. beni asan,boyumu asan,haddimi asan seyler yapmisim. O degisik seyler yapan Esma'mi asil Esma idi yoksa simdiki mi bilmiyorum.telkinlerle degisik seyler yapabilen Esma mutlu idi, ozguvenli idi,kendinden emindi,can aliciydi,imrenilesi biseydi,sigara icmiyordu(birakabilmisti).hersey cok guzel gitti o Esma ile.. ama telkinleri dinlemeyi biraktikca guvensiz,bitkin,urkek,kompleksli,sigara tiryakisi Esma geri geldi.
Simdi ben o Esma'yi avutamiyorum. kendimi avutamiyorum. gozyaslarimi siliyorum ama dusunceler,elimden kacip giden mutluluklar,'birdaha oyle mutluluklar olmayacak' hissi kahrediyor beni.
olumlama falan yapacak gucum yok. ben bu aglayip duran Esma'ya acimaktan baska bisey yapamiyorum artik.
az once agladim yine.. dua ettim.
yeniden not dusmeye basladik guncem'e..Subat'a kalmaz bir mutluluk bulurmuyuz Esma ?
bugun 2 Aralik 2009. Sarkilardan fal tutuyoruz Esma...agliyoruz..yasamak istemiyoruz.. yorgunuz.. biz ne guzel bir mutlulugun kapisini asindirdik ama acilmadi o kapi.
2009'dayiz Esma.. 2010'da gulermi dersin yuzumuz ?...
__________________ "Doğrulmaya azmin niçin böyle süreksiz Sen mi yoksa ümidin mi yüreksiz Ümitsizlik öyle bataktır ki, düşersen boğulursun Azmine sımsıkı sarıl, bak ne olursun! " Mehmet Akif Ersoy |