Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-12-2009, 10:48 PM   #97 (permalink)
fgceker
Banned

Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to behold
Red face Cevap: fgceker'in günlüğü :)

3 hafta boyunca sürekli düşündüm,acaba nerde yanlış yaptım,neden hep sevdiğim değer verdiğim insanlar tarafından bunca incitiliyorum diye.....
Evet,evet biliyorum hayatımızdaki her insan biz onları oraya koyduğumuz için varlar ve onlardan öğrenecek çok şeyimiz olduğu için hayatımıza giriyorlar....ama benim anlayamadığım şey neden sürekli aynı kısır döngünün içinde dönüp durduğum ve almam gereken dersin ne olduğunu neden bir türlü kavrayamadığım
sonunda benimde beynimde şimşekler çaktıı ve dadadammmm bir anda gerçeği fark ediverdim...sorun karşımdaki insanlar için pek çok şeyi kolaylaştırmam ve yapmaman gereken işleri bile üstlenip yapmamdı...tabi bu işleri yaparken kendi yapmaktan zevk aldığım şeyleri rafın en üst köşesine kaldırdığımı söylememe gerek yoktur sanırım..siz bunu hemen anlamış olmalısınız

insan en sevdiği dergileri bile almaktan vazgeçer mi yaaa ben o kadar kaptırmışım ki kendimi bunlardan bile vazgeçmişim....dün en sevdiğim dergiyi rafta fark ettiğimde bana yaşattığı o içimdeki kelebeklerin uçtuğu hissini nasıl olupta başka şeylerle değiştirebildiğime kendim bile şaştım kaldım...hemen kaptım dergiyi ve odama gelip kokusunu içime çeke çeke bir çırpıda suya hasret insanların suya kavuştuklarında kana kana su içmeleri gibi kana kana okudum kendime döndümmmm oleyyyyyyy nereye gittiysem

BULMAK İSTEDİĞİM İNSAN OLDUMMMMM kendimi arıyormuşum
fgceker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla