Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-12-2009, 12:52 PM   #48 (permalink)
spestnaz
Guest

Standart Cevap: spestnaz ın günlüğü

şimmdi nerdeyim ve nerde olmak istiyorum? sitede bu başlığı gördüm ama ne yazacağımı bilemedim. halbuki bişeyler yazmak istiyordum oraya. ama bilmiyorum ben nerede olmak istediğimi. açıkçası hiçbişey istemiyorum. en ufak tartışma bile benden uzak olsun, robinson gibi adaya düşeyim ama benim cuma m olmasın. istemiyorum kerdeşim zorla mı. . şimdi konuyu nereye getirdim onun bile farkında değilim. savcı olmayı düşünüyorum ama istiyor muyum? önüm açık. herşey olabilirim. ama seçim aşaması çok zor. hayatım buna bağlı neredeyse ve ben kimseden bişey beklemezken herkes benden bişeyler bekliyor. bomboş geliyor herşey bana. bomboş. ama bakıyorum sonra sadece bana boş. . o zaman yanılıyorum, diyorum. arıyorum arıyorum ama bulamıyorum. iğreniyorum çıkarcılıktan yaaa, nefret ediyorum. bunları yazmak istemiyorum ama yazınca içim açılıyor niye bilmem ama öyle oluyor işte. tamm diyorum işte adam gibi biri, sağolsun aradan 2 3 gün geçmeden hemen belli ediyor bana niye yakın davrandığını. o zaman hayat bana cehennem oluyor, sinirlerimi biraraya topluyor ve bana saldırtıyor. olan yine bana oluyor. evet, o gerizewkalılar yüzünden olan yine bana oluyor. ama tutamıyorum kendimi. sabretmeye çalışıyorum ama beceremiyorum. içimi dökmek istiyourm hayata. hani otobüste torba verirler kusmak için. muavine soruyorum: içine nefretimi kusacak bişey varmı??? yokk diyor. yokk. tutacaksın kardeşim diyor. tutmuyorum diyorum. tutacaksın diyor. tutmazsam na'parsın diyorum. . ses çıkarmıyor. . meçhul. bilinmezlik beni ürkütüyor. çekindiriyor. ama ben çekinmemeliyim. assla çekinmemeli vazgeçmemeliyim. güçlü olmalıyım dayanabilmek için. her ne kadar bazen kendimi kaybetsemde assla uzun sürmeyeceğini bilmeliyim. hazır olmam lazım. . biliyorum, böyle günlerimi atlatırsam sonu iyi olacak. . kalın sağlıcakla. .