Konu
:
11Mayıs Anneler günü(unutmadım anne)
Tekil Mesaj gösterimi
03-12-2009, 10:34 PM
#
24
(
permalink
)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Cevap: 11Mayıs Anneler günü(unutmadım anne)
Sevgili Pisimbat;
Annen için annene hitaben tüm anneler ve çocukları için yazdığın bi nevi mektubun diyebilirim u
zun zamandan beri okuduğum en güzel en etkileyici yazıydı.
Senin adına çok üzüldüm. Dediğin söz çok doğru annelerimizi her gün sevip sarılıp öpmeliyiz. Ben bazen kızıyorum anneme ama şuan çok üzgünüm. Hayatımızda onlardan daha değerli ne var ki...
Bu konuyu anneler gününde açmışsın ama ben yine de cevap yazmak istedim çünkü aslında gereksiz şeylere vakit ayırırken bahanemiz oluyor anneler günü onlarla ilgilenmemek için sadece bir günü onlara ayırmamız sadece bir gün onlara değer verdiğimizi göstermemiz. En azından benim için böyle oluyor çoğu zaman. Düşündüğümde annem yanımda olduğu her gün onu seviyorum öpüyorum sarılıyorum yine de bu onu bi o kadar da üzdüğüm gerçeğini değiştirmiyor.
Ama bu kader değil.
Yazdığın harika yazı için sana ne kadar teşekkür etsem azdır. Söyleyecek söz bile bulamıyorum. Sen annene zaten dualarınla ve sevginle en büyük hediyeyi veriyorsun. Bence bundan hiç kuşku duyma.
Başın sağolsun.
Işıldayan Safir nickli üyeye özel mesaj gönderin
Işıldayan Safir - Daha fazla Mesajını bul