dün telkin dinleyerek uyumama rağmen kabus falan görmedim ayrıca çok rahat uykuya geçtim bebekler gibi uyumuşum
ve müziğin altındaki telkinleride duyabiliyorum artıkk çok mutluyum
büyük başarı ya hiç duymazsam diye korktumda bir ara
dün birde bengüsunun tavsiyesiyle eft ye başladım süper geldi inanılmaz rahatladım bu kadar hızlı öğreneceğim aklıma gelmezdi (hızlı dediğim yaklaşık bir 6 saatlik araştırma sonucu sadece)bengüsu saol canım bu arada gel gelelim günüme iyi başladım inanılmaz sakin ve dingindim hastahaneye hiç hoşlanmadığım ve benle durup dururken küsmüş bir arkadaşım geldi mecburen aynı ortamda bulunmak zorunda kaldık ama hiç gerilmedim inanılmaz rahattım ama o fazlasıyal gerildi benim masanın üstündeki herşeyi düşürdü topladı ve çıkışta noldu dersiniz kendi konuştu iyi çalışmalar kolay gelsin dedi çıktı bende gayet rahat bir ses tonunyla saol sanada kolay gelsin iyi günler dedim normalde gerilmem gerekirdi
ama gayet rahattım ve normalde beklediğim bir telefon gelmedi gün içinde telefon elimde aradımı arayacakmı diye beklmem gerekirken umursamadım umursamıyorumda
biliyorumki arayacak niye dert edeyim
anladım ki başkalarının bize verdiği değer önemli değil biz kendimizi değerli görüyorsak yeterli bunu geç olsada anladım artık insaların düşüncelerine göre değil kendi düşüncelerime göre hareket ediyorum normalde üzüldüğüm şeyler beni bugün üzmedi bir sürü insana yardım ettim çok huzurluyum ve en önemlisi yarın cmtesi daha güzel ne olabilirki
böyle işte ama daha gün bitmedi değil mi 12 yi vurmadığı sürece gün bitmiş değildir bakalım gece yarısına kadar yeni mucizeler görecekmiyim kesin görecemde işte alçakgönüllülük yapıyorum kendimce
bir de bugün bir ara çöküntüye uğruyordum bir anda kendimi kötü hissetim kendime bir bağırmışım herşey süper çok mutluyum napıyorum ben istediğim herşeye koşar adım yolda bana gelmeye çalışıyor bense onları durduruyorum yani kısaca titredim ve kendime döndüm kendime
(kendi iç bağırtım beni bile korkuttu buda ayrı bir olay)Sevgiyle,çekimle kalın,iyilik melekleri hep bizimle olsun ayy seviyorum ya kendimi